Super modeli 42.999, 00 TL. Alınır mı? Acaba? Uzun süre götürür mü beni? RGB ve super çok fark ediyor mu sizin paylaştığınız ile? @waltmeisterrr @Braymm
@Mazotçu
GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (48SZM6MD9RSG) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA GeForce RTX 4080 SUPER ile süper güçlü oyun ve yaratıcılık icin gerekli donanıma sahip olun.www.gaming.gen.tr
Evet hocam bunu da gördüm. SUPER in herhangi bir avantajı var mı düz modele göre?GALAX GeForce RTX 4080 SUPER ST 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (48SZM6MD9STS) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
GALAX GeForce RTX 4080 SUPER ST 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (48SZM6MD9STS) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantiliwww.gaming.gen.tr
RGBsiz 41.999
Vermiş olduğum linkteki ürünü mü kullanıyorsunuz ? 4. fan nerede acabaHocam düşünmeden alabilirsiniz, kaliteli kart. Ben kullanıyorum bir endişeniz olmasın. Ab'de kfa2 olarak satılan bilindik bir marka. 2 yıl birebir değişim de var gaming.gen üzerinden alırsanız. Cw yok, 4 fanlı çok serin çalışan bir model.
Kartın arka plaka tarafında bir fan daha görünüyor. Muhtemelen havayı dışarı üflüyor bu şekilde. İçeride üflese baya havalı bi karta benziyor, güzelmiş.Evet hocam bunu da gördüm. SUPER in herhangi bir avantajı var mı düz modele göre?
Vermiş olduğum linkteki ürünü mü kullanıyorsunuz ? 4. fan nerede acaba
4080 ve 4080 Super özünde hemen hemen aynı kart aralarında ki fark çok az (frekansta az yükselme, 500 kadar daha fazla CUDA, 4 fazla RT çekirdeği, 16 kadar fazla tensör çekirdeği.) Bu kartın asıl pazarlanma sebebi sözde 200 dolar daha ucuz olması ama bizde öyle bir durum yok ne yazık ki.Super modeli 42.999,00 TL. Alınır mı acaba? Uzun süre götürür mü beni? RGB ve SUPER çok fark ediyor mu sizin paylaştığınız ile? @waltmeisterrr @Braymm
@Mazotçu
GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (48SZM6MD9RSG) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA GeForce RTX 4080 SUPER ile süper güçlü oyun ve yaratıcılık icin gerekli donanıma sahip olun.www.gaming.gen.tr
Evet hocam bunu da gördüm. Super in herhangi bir avantajı var mı düz modele göre?
Vermiş olduğum linkteki ürünü mü kullanıyorsunuz? 4. fan nerede acaba
Evet hocam bunu da gördüm. SUPER in herhangi bir avantajı var mı düz modele göre?
Vermiş olduğum linkteki ürünü mü kullanıyorsunuz ? 4. fan nerede acaba
RGB siz modelinde de mevcut mu bu fan ?Tam olarak 4. fan bu şekilde ve çıkarılabiliyor. Egzoz fanı görevi görüyor.
İlgi ve alakanız için teşekkürler arkadaşlar.
RGB'siz modelinde de mevcut mu bu fan?
GALAX GeForce RTX 4080 SUPER ST 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (48SZM6MD9STS) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
GALAX GeForce RTX 4080 SUPER ST 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (48SZM6MD9STS) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantiliwww.gaming.gen.tr
Hocam specs bölümünde yazmasa da ST modelinde extra fan ve ekran kartı desteği mevcut. Kendim geçen ay aldım düz 4080 modelini güncelde kullanıyorum. 2k ultra da 59 dereceyi gördüm max oyunlarda. Tavsiye ederim.İlgi ve alakanız için teşekkürler arkadaşlar.
RGB siz modelinde de mevcut mu bu fan ?
GALAX GeForce RTX 4080 SUPER ST 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (48SZM6MD9STS) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Hocam specs bölümünde yazmasa da st modelinde extra fan ve ekran kartı desteği mevcut. Kendim geçen ay aldım düz 4080 modelini güncelde kullanıyorum. 2K Ultra da 59 dereceyi gördüm Max oyunlarda. Tavsiye ederim. Eki Görüntüle 2147371
Ek olarak kasa ATX ise ölçülerinizi kontrol edin. Muhtemelen uyar ama bende ön fanlara çok yakın oturdu. Ekstra fanı ekran kartını takmadan önce takın ben tekrar çıkar tak yapmak zorunda kaldım.