Endlessfear Kilopat Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 299 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #51 SenmisinOxa dedi: Fan stop özelliği var. İsterseniz curve ayarlayabilirsiniz. Boşta ses yok. Genişletmek için tıkla... Curve derken o nedir acaba? Fan stop olması güzelmiş. En azından yük altında değilken fan sesi olmaz.
SenmisinOxa dedi: Fan stop özelliği var. İsterseniz curve ayarlayabilirsiniz. Boşta ses yok. Genişletmek için tıkla... Curve derken o nedir acaba? Fan stop olması güzelmiş. En azından yük altında değilken fan sesi olmaz.
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #52 edgawm dedi: Super modeli 42.999, 00 TL. Alınır mı? Acaba? Uzun süre götürür mü beni? RGB ve super çok fark ediyor mu sizin paylaştığınız ile? @waltmeisterrr @Braymm @Mazotçu GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (48SZM6MD9RSG) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili NVIDIA GeForce RTX 4080 SUPER ile süper güçlü oyun ve yaratıcılık icin gerekli donanıma sahip olun. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bu linkteki ürünü kullanıyorum, gayet memnunum soğutması kusursuz. inceleme videosunu aşağıya bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
edgawm dedi: Super modeli 42.999, 00 TL. Alınır mı? Acaba? Uzun süre götürür mü beni? RGB ve super çok fark ediyor mu sizin paylaştığınız ile? @waltmeisterrr @Braymm @Mazotçu GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (48SZM6MD9RSG) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili NVIDIA GeForce RTX 4080 SUPER ile süper güçlü oyun ve yaratıcılık icin gerekli donanıma sahip olun. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bu linkteki ürünü kullanıyorum, gayet memnunum soğutması kusursuz. inceleme videosunu aşağıya bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
edgawm Megapat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 497 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #53 SenmisinOxa dedi: Fan stop özelliği var. İsterseniz Curve ayarlayabilirsiniz. Boşta ses yok. Genişletmek için tıkla... Masaüstünde iken 4. fan çalışıyor hocam bu özellikten dolayı mı ? Quistin dedi: Bu linkteki ürünü kullanıyorum, gayet memnunum soğutması kusursuz. inceleme videosunu aşağıya bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Satın aldım ben teşekkürler.
SenmisinOxa dedi: Fan stop özelliği var. İsterseniz Curve ayarlayabilirsiniz. Boşta ses yok. Genişletmek için tıkla... Masaüstünde iken 4. fan çalışıyor hocam bu özellikten dolayı mı ? Quistin dedi: Bu linkteki ürünü kullanıyorum, gayet memnunum soğutması kusursuz. inceleme videosunu aşağıya bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Satın aldım ben teşekkürler.
SenmisinOxa Hectopat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #54 edgawm dedi: Masaüstünde iken 4. fan çalışıyor hocam bu özellikten dolayı mı ? Satın aldım ben teşekkürler. Genişletmek için tıkla... PC açılışında çalışır fanlar sonra PC boştaysa hepsi duruyor. Hepsi aynı anda çalışır ve ya durur. Endlessfear dedi: Curve derken o nedir acaba? Fan stop olması güzelmiş. En azından yük altında değilken fan sesi olmaz. Genişletmek için tıkla... Curve dediğim sıcaklık-hız ayarı yaptığımız fan eğrisi.
edgawm dedi: Masaüstünde iken 4. fan çalışıyor hocam bu özellikten dolayı mı ? Satın aldım ben teşekkürler. Genişletmek için tıkla... PC açılışında çalışır fanlar sonra PC boştaysa hepsi duruyor. Hepsi aynı anda çalışır ve ya durur. Endlessfear dedi: Curve derken o nedir acaba? Fan stop olması güzelmiş. En azından yük altında değilken fan sesi olmaz. Genişletmek için tıkla... Curve dediğim sıcaklık-hız ayarı yaptığımız fan eğrisi.