Galax RTX 4080 Super ekran kartı kutusu nereden bulunabilir?

Hakikoko

Megapat
Daha fazla  
Maalesef bilgisiz bir akrabam nereden bulduysa ekran kartımın en dış kutusunu alıp, yırtıp mangalda yellemek için kullanmış . Bir sürü şey derdim ama Technopat politikalarından dolayı geçiyorum. Ekran kartı kutuları maalesef ayrı olarak satılmıyor. Galax RTX 4080 Super OC orijinal kutuyu nasıl edineceğimi söyleyebilir misiniz? Gerçekten nasıl bulacağım hakkında hiçbir fikrim yok.

Allah'a bin şükür hiçbir akrabam benim eşyalarımı böyle kullanamıyor. Sarı siteye bakabilirsiniz genelde ekran kartı araştırırken kutusunu satan çok oluyor.

Teşekkürler, inşallah bulurum artık.

Allah'a bin şükür hiçbir akrabam benim eşyalarımı böyle kullanamıyor. Sarı siteye bakabilirsiniz genelde ekran kartı araştırırken kutusunu satan çok oluyor.

Sahibinden, Letgo gibi yerlerden araştırman lazım. Alış ilanı oluştur biri yazar illaki.

Çok teşekkürler, işim bayağı zor ama bakacağım. Olmadı satış mağazalarına ileteceğim durumu artık, ve sakladığım yerlere kilit vuracağım.

Son düzenleme:
Ben kozmetik olarak masamın üzerine vs koyduğumdan dokunmuyorlar hatta ilerde satarsam kutusu ile daha iyi fiyata satarım diyorum(ki öyle bu bir gerçek) hiç dokunmuyorlar. İnşallah satan birisini bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…