Xitana
Centipat
- Makaleler
- 2
Üstte 2bin daha ekler iseniz 9070 XT alırsınız.
Sonunda 9070XT ederi kadar olmaya başladı.
Üstte 2bin daha ekler iseniz 9070 XT alırsınız.
Pek bir problem olmaz ama içiniz rahat etmezse 3 fanlı da alınabilir.
Hocam eğer o 3k çok önemli bir para değilse ve soğutması bir tık daha iyi olsun isterseniz etmeyebilirsiniz fakat bence 3 fanlı daha iyi olur hem almışsınız hemde görünüşü daha güzel.Hocam bir şey sormak istiyorum ben Phoenix 5070 aldım 30 k ya şimdi Galax'in 2 fanlı olanı 27 k sizce iade edeyim mi? Aralarinda ne gibi farklar olur?
Hocam teşekkürler, dediğiniz gibi hem görüntü hem soğutma açısından seçmiştim. Pazartesiye kadar bekleyeceğim ekran kartı fiyatları daha da düşmezse kuracagım artık.Hocam eğer o 3k çok önemli bir para değilse ve soğutması bir tık daha iyi olsun isterseniz etmeyebilirsiniz fakat bence 3 fanlı daha iyi olur hem almışsınız hemde görünüşü daha güzel.
Görüntü dışında bir farkı yok zaten.Yıllardır Galax marka kullanıyorum 1 kere bile sorun yaşamadın 1050 Ti 1660 Super ve 3070 Ti modellerini kullandım hepsi 2 fanlı hiç sorun çıkmadı bunda da çıkacagını düşünmüyorum 3 fanlı modeller fazla para harcatmaktan başka bir şey değil. 2 fanlısını bile alabilirsin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.