Galax RTX3080 Ti 22.998₺

Keşke şu kartların geliş fiyatlarını ve hangi kurdan satıldıklarını göstermesini sağlayacak bir ticaret kanunu maddesi olsa.

Şu fiyatların daha da düşmesini bekleyenlere anlam veremiyorum. Dolar 17 olmuş daha neyin düşüşünü bekliyorsunuz? Özellikle AMD kanadın da kartlar MSRP fiyatlarının bile altında satılabiliyor.

Şu fiyatların daha da düşmesini bekleyenlere anlam veremiyorum. Dolar 17 olmuş daha neyin düşüşünü bekliyorsunuz? Özellikle AMD kanadın da kartlar MSRP fiyatlarının bile altında satılabiliyor.
Doların düşmesiyle düşmüyor zaten, stoklardan ve ETH fiyatından etkilenip düşüyor. Dolar yükselince fiyatlar uçar, dolar düşünce sabit kalır. Dolar üzerinden konuşmanın anlamı yok yani.
4000 serisi ekran kartları da çıkınca 3080 almak yerine daha uyguna 4070 alabiliriz.

Dolar düşüyor diye düşüyor demedim ki zaten? Bende diyorum ki dolar yükselmesine rağmen fiyatlarda düşüş var. Ancak ne dersek diyelim dolarla giriyorlar ülkeye ve dolar yükseldikçe yansıyan indirim azalıyor. Dolar'ın mantığı var yani.

Dolar uzun zamandır sabitti, fiyatlarda ona bağlı olarak büyük bir oynama olmuyor. Biraz daha beklersek ve dolar 30 u bir anda görmezse fiyatlarda düşüş her türlü yaşanır. YTD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…