Galax Sonar 01 vs Claw's Sonic V1

Siz hangisini önerirsiniz?
Aslında Claw kullanmadığım için ikisi arasında karşılaştırma yapamayacağım. Ancak Galax'ı kullandığım için yorum yapabilirim. Fiyatına göre ses kalitesi çok iyi. %90 olarak benim ürünümde sorun olduğundan dolayı mikrofonunu kullanamadım. Çünkü YouTube'dan baktığım zaman mikrofon sesi yeterli olarak geliyordu. Rahatlık anlamında ise pek olumlu konuşamayacağım. Çünkü 10 dakika bile taksam kafamın üstünde bir ağrı oluyor. O yüzden kulaklığı sadece CS oynarken takıyorum. Günlük bilgisayar kullanımımda tamamen hoparlör kullanıyorum. Hoparlörün yoksa ve sesin sana gelmesini istediğin için bu kulaklığı alıyorsan ve gününün neredeyse tamamını bu kulaklık ile geçireceksen sana tavsiyem almaman olurdu. Zira dediğim gibi, kafayı bayağı ağırtıyor.

Aslında claw kullanmadığım için ikisi arasında karşılaştırma yapamayacağım. Ancak Galax'ı kullandığım için yorum yapabilirim. Fiyatına göre ses kalitesi çok iyi. %90 olarak benim ürünümde sorun olduğundan dolayı mikrofonunu kullanamadım. Çünkü YouTube'dan baktığım zaman mikrofon sesi yeterli olarak geliyordu. Rahatlık anlamında ise pek olumlu konuşamayacağım. Çünkü 10 dakika bile taksam kafamın üstünde bir ağrı oluyor. O yüzden kulaklığı sadece CS oynarken takıyorum. Günlük bilgisayar kullanımımda tamamen hoparlör kullanıyorum. Hoparlörün yoksa ve sesin sana gelmesini istediğin için bu kulaklığı alıyorsan ve gününün neredeyse tamamını bu kulaklık ile geçireceksen sana tavsiyem almaman olurdu. Zira dediğim gibi, kafayı bayağı ağırtıyor.

Cevap için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı