Büyük ihtimalle her cihaz aynı (sabit) kaliteye sahip olamıyor. Ben de JD 712 kullandım ve mikrofonu baya iyiydi, ses kalitesi de fiyatına göre olması gerektiği gibiydi. 2 sene kullanıp sattım model yükseltmek için.
Büyük ihtimalle her cihaz aynı (sabit) kaliteye sahip olamıyor. Ben de JD 712 kullandım ve mikrofonu bayağı iyiydi, ses kalitesi de fiyatına göre olması gerektiği gibiydi. 2 sene kullanıp sattım model yükseltmek için.
Hocam bazıları yanlış bir şey yapıyorlar sonra kulaklığa laf ediyor gidip 3500 TL'lik metal kulaklık getir kablosunu çeksem yine bozulacak kullanmasını bilmiyorsa sorun kendisinde.
Hocam bazıları yanlış bir şey yapıyorlar sonra kulaklığa laf ediyor gidip 3500 TL'lik metal kulaklık getir kablosunu çeksem yine bozulacak kullanmasını bilmiyorsa sorun kendisinde.
Yok, o anlamda söylemedim. Büyük ihtimalle bu tür markalarda üretim bandında çok özenilmiyor, %90'ı iyiyse %10'u kusurlu çıkıyor. Daha kaliteli markalarda bu oran daha iyi oluyor, sıkıntı çıkma ihtimali az oluyor, sıkıntı çıksa bile garanti işi daha iyi oluyor vs.