LogicalMonkey
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar ben en başta James Donkey 710 almayı düşünüyordum fakat sağ olsun forumdakiler bu kulaklığı önerdi. Çoğu kişi bu kulaklığı tavsiye ediyor, büyük ihtimalle bunu dediğim için bana aptal diyeceksiniz fakat 7.1 sanal Surround olması da iyi benim için çünkü kendi kulaklığım desteklemiyor. Windows Sonic'den açtım, kulağıma ağrı yapıyor 7.1 ayarı. O yüzden kendi programından destekleyen bir kulaklık almak istiyorum ki en azından biraz daha kaliteli olsun ve evden dışarı çıkınca kulaklık lazım oluyor. Telefona takılması da benim için avantaj. Eğer alınmaz deyip ürün önerecekseniz lütfen driveri olan bir program önerin.
Uzun süreli kullanacağım. Uygun mudur? Yarın almayı düşünüyorum da buradan alacağım bir de, güvenli midir ve güzel bir kulaklık mıdır? Maximum 260TL'ye çıkabilirim arkadaşlar.
Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) - Çevre Birimleri | Teknobiyotik
Bir de kullanan varsa Valorant için equalizer ayarının ekran fotoğrafını gönderebilir mi?
Uzun süreli kullanacağım. Uygun mudur? Yarın almayı düşünüyorum da buradan alacağım bir de, güvenli midir ve güzel bir kulaklık mıdır? Maximum 260TL'ye çıkabilirim arkadaşlar.
Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) - Çevre Birimleri | Teknobiyotik
Bir de kullanan varsa Valorant için equalizer ayarının ekran fotoğrafını gönderebilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör: