Yaşar Burak Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #1 Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) | Teknobiyotik bu kulaklık alınır mı? Eğer daha iyi bir öneriniz varsa bütçem maksimum 350TL.
Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) | Teknobiyotik bu kulaklık alınır mı? Eğer daha iyi bir öneriniz varsa bütçem maksimum 350TL.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #2 Bütçede en mantıklı tercih. Alınır.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.300 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #3 Yaşar Burak dedi: Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) | Teknobiyotik bu kulaklık alınır mı? Eğer daha iyi bir öneriniz varsa bütçem maksimum 350TL. Genişletmek için tıkla... Aynı kulaklığı bende aldım mikrofonunu beğenmedim onun dışında güzel.
Yaşar Burak dedi: Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) | Teknobiyotik bu kulaklık alınır mı? Eğer daha iyi bir öneriniz varsa bütçem maksimum 350TL. Genişletmek için tıkla... Aynı kulaklığı bende aldım mikrofonunu beğenmedim onun dışında güzel.
Uryu Ishida Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 292 Çözümler 3 28 Aralık 2022 #4 Jezo dedi: Aynı kulaklığı bende aldım mikrofonunu beğenmedim onun dışında güzel. Genişletmek için tıkla... Kullandıkları mikrofonlar geleneksel ucuz kulaklık mikrofonları olduğundan dolayı ama çok sıkıntı yaratacağını sanmam kötü bile olsa. Yaşar Burak dedi: Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) | Teknobiyotik bu kulaklık alınır mı? Eğer daha iyi bir öneriniz varsa bütçem maksimum 350TL. Genişletmek için tıkla... Galax markasının bütün ürünleri alınır zam gelmeden alın derim.
Jezo dedi: Aynı kulaklığı bende aldım mikrofonunu beğenmedim onun dışında güzel. Genişletmek için tıkla... Kullandıkları mikrofonlar geleneksel ucuz kulaklık mikrofonları olduğundan dolayı ama çok sıkıntı yaratacağını sanmam kötü bile olsa. Yaşar Burak dedi: Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) | Teknobiyotik bu kulaklık alınır mı? Eğer daha iyi bir öneriniz varsa bütçem maksimum 350TL. Genişletmek için tıkla... Galax markasının bütün ürünleri alınır zam gelmeden alın derim.
Yaşar Burak Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #5 Jezo dedi: Aynı kulaklığı bende aldım mikrofonunu beğenmedim onun dışında güzel. Genişletmek için tıkla... Mikrofunu çok mu kötü yoksa idare eder cinstenmi?
Jezo dedi: Aynı kulaklığı bende aldım mikrofonunu beğenmedim onun dışında güzel. Genişletmek için tıkla... Mikrofunu çok mu kötü yoksa idare eder cinstenmi?
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.300 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #6 Yaşar Burak dedi: Mikrofunu çok mu kötü yoksa idare eder cinsten mi? Genişletmek için tıkla... Yani idare eder.
Yaşar Burak dedi: Mikrofunu çok mu kötü yoksa idare eder cinsten mi? Genişletmek için tıkla... Yani idare eder.