Galax Sonar 02 mi, Gamepower Raijin mi?

rbstsoul

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Şu anda Galax Sonar 02 kullanıyorum, açıkçası gayet iyi bir kulaklık. Ancak kulağıma tam olarak uymuyor gibi hissediyorum, biraz küçük geliyor. Gamepower Raijin kulağımı kapsar gibi hissediyorum ve mikrofon kalitesi daha iyi duruyor. Sizce bu kulaklığı iade edip Gamepower Raijin alınır mı?

Peki sizce neden? Mikrofon kalitesi şahsen daha iyi geldi. Uzun süreli kullanımda sorun mu yaratır diyorsunuz?

Ayrıca, Galax Sonar 02 ile aynı fiyata veya daha düşük bir fiyata sahip kulağı kavrayabilecek bir kulaklık önerebilir misiniz?
Mikrofon kalitesi galax sonardan daha iyi değil. Hiç bir kalitesi sonardan daha iyi değil. Bütçeniz dahilinde alabileceğiniz en iyi seçimlerden birini yapmışsınız zaten. Galax iade edilipte gamepower gibi bir markaya yönelinmez.
Tavsiyeye gelecek olursak

Mikrofon kalitesi galax sonardan daha iyi değil. Hiç bir kalitesi sonardan daha iyi değil. Bütçeniz dahilinde alabileceğiniz en iyi seçimlerden birini yapmışsınız zaten. Galax iade edilipte gamepower gibi bir markaya yönelinmez.
Tavsiyeye gelecek olursak
565 TL, bütçemi aşıyor. 449 TL civarlarında bir şey önerebilir misiniz? Galax Sonar 02'yi seviyorum ancak çok fazla uzayamaması ve kulağımı kavrayamaması beni üzüyor.

565 TL, bütçemi aşıyor. 449 TL civarlarında bir şey önerebilir misiniz? Galax Sonar 02'yi seviyorum ancak çok fazla uzayamaması ve kulağımı kavrayamaması beni üzüyor.
Belirttiğiniz bütçeye başka iyi alternatifler yok. Fakat bunlara bakabilirsiniz

Belirttiğiniz bütçeye başka iyi alternatifler yok. Fakat bunlara bakabilirsiniz

XPG Precog S sizce sorun çıkarır mı? Dip ses, terletme gibi sorunları var mıdır? Uzun süreli kullanımda bozulur mu? Ayrıca, James Donkey'in herhangi bir modelini önerir misiniz?

XPG Precog S sizce sorun çıkarır mı? Dip ses, terletme gibi sorunları var mıdır? Uzun süreli kullanımda bozulur mu? Ayrıca, James Donkey'in herhangi bir modelini önerir misiniz?
Açıkcası XPG olan modeli bilmiyorum,bütçenize uygun olduğu için attım. James Donkeyi önermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı