Burax Veen Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #1 Galax Sonar 02 adında bir kulaklık kullanıyorum, ürünün driverını bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2023
Galax Sonar 02 adında bir kulaklık kullanıyorum, ürünün driverını bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm L L Lafonde 20 Şubat 2023 Burax Veen dedi: Sonar 02'yi seçiyorum hata veriyor.Eki Görüntüle 1675905 Genişletmek için tıkla... Hocam Sonar Tuner 2 klasöründeki setup'ı kurun. Ne yaptınız hocam? @Burax Veen
Burax Veen dedi: Sonar 02'yi seçiyorum hata veriyor.Eki Görüntüle 1675905 Genişletmek için tıkla... Hocam Sonar Tuner 2 klasöründeki setup'ı kurun. Ne yaptınız hocam? @Burax Veen
Ponçuk Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #11 Bende az önce sipariş verdim teknobiyotikten kulaklığı. Nasıl bir kulaklık ilk izlenimleriniz nasıl? Hayırlı olsun bu arada. Artı 0 Eksi
Bende az önce sipariş verdim teknobiyotikten kulaklığı. Nasıl bir kulaklık ilk izlenimleriniz nasıl? Hayırlı olsun bu arada.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 20 Şubat 2023 #12 Ponçuk dedi: Bende az önce sipariş verdim teknobiyotikten kulaklığı. Nasıl bir kulaklık ilk izlenimleriniz nasıl? Hayırlı olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... İyi kulaklık hocam bence birkaç aydır kullanıyorum memnunum. Ses kalitesi falan beklediğimden daha iyi çıktı. Artı 0 Eksi
Ponçuk dedi: Bende az önce sipariş verdim teknobiyotikten kulaklığı. Nasıl bir kulaklık ilk izlenimleriniz nasıl? Hayırlı olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... İyi kulaklık hocam bence birkaç aydır kullanıyorum memnunum. Ses kalitesi falan beklediğimden daha iyi çıktı.
Ponçuk Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #13 Lafonde dedi: İyi kulaklık hocam bence birkaç aydır kullanıyorum memnunum. Ses kalitesi falan beklediğimden daha iyi çıktı. Genişletmek için tıkla... XPG Precog s düşünüyordum aslında ama Galax aldım umarım pişman etmez. Artı 0 Eksi
Lafonde dedi: İyi kulaklık hocam bence birkaç aydır kullanıyorum memnunum. Ses kalitesi falan beklediğimden daha iyi çıktı. Genişletmek için tıkla... XPG Precog s düşünüyordum aslında ama Galax aldım umarım pişman etmez.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 20 Şubat 2023 #14 Ponçuk dedi: XPG Precog s düşünüyordum aslında ama Galax aldım umarım pişman etmez. Genişletmek için tıkla... İlk başlarda kafamı rahatsız ediyordu sonradan alışıyo insan. Artı 0 Eksi
Ponçuk dedi: XPG Precog s düşünüyordum aslında ama Galax aldım umarım pişman etmez. Genişletmek için tıkla... İlk başlarda kafamı rahatsız ediyordu sonradan alışıyo insan.
KS KS Burax Veen Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #15 Ponçuk dedi: Bende az önce sipariş verdim Teknobiyotik'ten kulaklığı. nasıl bir kulaklık ilk izlenimleriniz nasıl? Hayırlı olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Efsane bir şey mikrofonu çoğu pahalı kulaklıklardan güzel. Artı 0 Eksi
Ponçuk dedi: Bende az önce sipariş verdim Teknobiyotik'ten kulaklığı. nasıl bir kulaklık ilk izlenimleriniz nasıl? Hayırlı olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Efsane bir şey mikrofonu çoğu pahalı kulaklıklardan güzel.
Ponçuk Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #16 Burax Veen dedi: Efsane bir şey mikrofonu çoğu pahalı kulaklıklardan güzel. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın hocam. Kısmetse yarın gelecek kargom, deneyip göreceğiz nasıl bir şey olduğunu. Artı 0 Eksi
Burax Veen dedi: Efsane bir şey mikrofonu çoğu pahalı kulaklıklardan güzel. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın hocam. Kısmetse yarın gelecek kargom, deneyip göreceğiz nasıl bir şey olduğunu.
ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 22 Şubat 2023 #17 Burax Veen dedi: Efsane bir şey mikrofonu çoğu pahalı kulaklıklardan güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam 7.1 nasıl açtınız? Artı 0 Eksi
Burax Veen dedi: Efsane bir şey mikrofonu çoğu pahalı kulaklıklardan güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam 7.1 nasıl açtınız?
KS KS Burax Veen Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #18 ooredoo dedi: Hocam 7.1 nasıl açtınız? Genişletmek için tıkla... Açmadım, kendisi aktif oluyor zaten. Artı 0 Eksi
ooredoo dedi: Hocam 7.1 nasıl açtınız? Genişletmek için tıkla... Açmadım, kendisi aktif oluyor zaten.