Galax sonar 02 vs Rampage bygame X3

0x91

Hectopat
Daha fazla  
Hangisi daha iyi? Şu an bygame X3 kullanıyorum. Bugün Galax sonar 02 aldım.

İyi ki Galax almışsınız.

Hangisi daha iyi? Şu an bygame X3 kullanıyorum. Bugün Galax sonar 02 aldım.

Byx3Game sesi çok kaliteli bir kulaklıktır şimdi hakkını yedirtmem kulaklığın malzemesi gerçekten berbat onu kabul ederim ama sesin kalitesi çok kaliteli.

Byx3Game sesi çok kaliteli bir kulaklıktır şimdi hakkını yedirtmem kulaklığın malzemesi gerçekten berbat onu kabul ederim ama sesin kalitesi çok kaliteli.
Pedleri soyuldu kabloları kırıldı vs. Ama sesi kötü değil. Sizce hangisi daha iyi?

Pedleri soyuldu kabloları kırıldı vs. ama sesi kötü değil. Sizce hangisi daha iyi?

Galax sonar nasıl bilmiyorum Rampage kulaklığını kendim kullanıyorum ne kadar malzeme kalitesi dandik olsa da yine bunu alırdım.

Pedleri soyuldu kabloları kırıldı vs. ama sesi kötü değil. Sizce hangisi daha iyi?

Rampage, Gamepower, Everest, Snopy, Game Booster, Izoly, Turbox, Zeiron, deiog, MF product, gibi gibi markaları seçenek olarak bile görmeyiniz, hepsinin sadece 1 ya da 2 ürünü iyi diğerleri rezil-i rüsva ürünler. Tamamen kalitesiz, sadece ucuz olsun diye var olan ürünlerdir. Bu bütçede;
Galax, Gamenote, Redragon gibi markalar fiyat performans ürünleri üretmektedir, ve gayet kalitelilerdir.

Galax Sonar 02 tam bir F/P zaten alacak arkadaşlar varsa öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…