Galax Sonar Tuner resmi orijinal uygulaması içinden trojan çıktı

İddianızı kanıtlayabilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Koskoca Kaspersky'da false positive olamaz mı? Ben defalarca yaşadım. Şu an av kullanmıyorum.

Tamam, bana bunları yapmayan bir AV gösterin. En basitinden şifreli gelen trafiği çözmeden zararlı paketleri ve değiştirilmiş headerları nasıl algılayacak?

Bu kadar takıntınız varsa Windows da kullanmayın, hiçbir Linux dağıtımı da kullanmayın o halde. Siz evinizde DOS kullanıyorsunuz sanırım? Zira piyasada verilerinizi anonim de olsa paylaşmayan hiçbir düzgün OS yok.

Olay da bu zaten bunu yapmayan antivirus yok zaten Windows da Microsoft'un Defender da daha fazla firmaya veri satmaya gerek yok ve özellikle Rus firması verilerini anonize etmeden satıyordur ne kadar az proprietary software o kadar iyi.

P. S: Ayrıca Windows'ta veri paylaşımını neredeyse sıfıra indirmenin bir sürü yolu var ama konuyla alakasız girmeyeceğim o yüzden oraya. Ben sadece bu antivirus firmalarının sanıldığı kadar güvenilir ve güvenli olmadığını göstermeye çalışıyorum isteyen tabii ki kullanmaya devam etsin kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız agree to disagree, iyi forumlar.

Son düzenleme:
Olay da bu zaten bunu yapmayan antivirus yok zaten Windows da Microsoft'un Defender da daha fazla firmaya veri satmaya gerek yok ve özellikle Rus firması verilerini anonize etmeden satıyordur ne kadar az proprietary software o kadar iyi.
İnternete bağlanıyorsak her türlü verilerin anonimliği ve gizliliği bozuluyor. Buna yapacak bir şey yok. Sadece Defender kullansak veya hiçbir AV kullanmasak bile veriler her türlü satılıyor, dağıtılıyor. Kaspersky kurmayınca verilere erişim azalmıyor. Microsoft o verileri Tencent'e, Meta'ya, Alphabet'e vs. vs. birçok farklı firmaya satıyor zaten. Aralarında mutlaka Rus firmalar da vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…