PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 1 Kasım 2020 #11 hadwiger dedi: Ikisi de hayet güvenilir markalar hocam. Hatta bazı modeller MSI, ASUS gibi markalardan bile iyi. Örnek olarak Inno3D iCHILL serisi MSI Ventus serisinden çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bir Ventus düşmanıyımdır nefret ederim. 75 dereceleri geçiyor oyunlarda gerçi fiyatına göre sorun değil gibi ama o tasarımı... Ya bu kadar kötü yapabilirsiniz bir tasarımı ya.
hadwiger dedi: Ikisi de hayet güvenilir markalar hocam. Hatta bazı modeller MSI, ASUS gibi markalardan bile iyi. Örnek olarak Inno3D iCHILL serisi MSI Ventus serisinden çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bir Ventus düşmanıyımdır nefret ederim. 75 dereceleri geçiyor oyunlarda gerçi fiyatına göre sorun değil gibi ama o tasarımı... Ya bu kadar kötü yapabilirsiniz bir tasarımı ya.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 1 Kasım 2020 #12 kerb dedi: Var. Vatan getiriyor neredeyse her kartta. Genişletmek için tıkla... Varmış harbi. Ama pek kullanılmıyor Türkiye'de. Ben bayağı kaliteli buluyorum şahsen.
kerb dedi: Var. Vatan getiriyor neredeyse her kartta. Genişletmek için tıkla... Varmış harbi. Ama pek kullanılmıyor Türkiye'de. Ben bayağı kaliteli buluyorum şahsen.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 1 Kasım 2020 #13 PanzerTR dedi: Ya bu kadar kötü yapabilirsiniz bir tasarımı ya. Genişletmek için tıkla... Emin misin? Tabii pahalı ürünlerde her markada olduğu gibi tasarım güzel. Uygun fiyatlı olanlarda bence de çok iyi değil.
PanzerTR dedi: Ya bu kadar kötü yapabilirsiniz bir tasarımı ya. Genişletmek için tıkla... Emin misin? Tabii pahalı ürünlerde her markada olduğu gibi tasarım güzel. Uygun fiyatlı olanlarda bence de çok iyi değil.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 1 Kasım 2020 #14 hadwiger dedi: Emin misin? Tabii pahalı ürünlerde her markada olduğu gibi tasarım güzel. Uygun fiyatlı olanlarda bence de çok iyi değil. Genişletmek için tıkla... 2060/2070 Ventus GP'lerinki diyeyim o halde.
hadwiger dedi: Emin misin? Tabii pahalı ürünlerde her markada olduğu gibi tasarım güzel. Uygun fiyatlı olanlarda bence de çok iyi değil. Genişletmek için tıkla... 2060/2070 Ventus GP'lerinki diyeyim o halde.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 1 Kasım 2020 #15 Daha çok ne hangi ürünler ve bütçeniz önemli. Mesela ROG modelleri Galax EX modeli karşılaştırmak yanlış olmaz.
Daha çok ne hangi ürünler ve bütçeniz önemli. Mesela ROG modelleri Galax EX modeli karşılaştırmak yanlış olmaz.
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #16 Her iki markada NVIDIA tabanlı üretim yapmakta sadece gayet sorunsuzdur.