Uğurrz Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #1 Merhaba herkese. Galax 4070 için RGB destekliyor fakat ekran kartım sadece beyaz yanıyor. Xtrem tunerdan ışıklandırma ayarlarını değiştiremiyorum çünkü RGB kısmında yapabileceğim ayarlar gözükmüyor. Dosya Ekleri tekno.png 164,7 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba herkese. Galax 4070 için RGB destekliyor fakat ekran kartım sadece beyaz yanıyor. Xtrem tunerdan ışıklandırma ayarlarını değiştiremiyorum çünkü RGB kısmında yapabileceğim ayarlar gözükmüyor.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 10 Kasım 2023 #2 LED1 LED2'ye tiklanmiyor mu?
Uğurrz Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #3 Kokona Shiki dedi: LED1 LED2'ye tiklanmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam hiçbir şekilde tıklayamıyorum ayrıca NVIDIA paneli var fakat oradaki renk ayarlarına da tıklayamıyorum. Dosya Ekleri gz.png 80,2 KB · Görüntüleme: 53
Kokona Shiki dedi: LED1 LED2'ye tiklanmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam hiçbir şekilde tıklayamıyorum ayrıca NVIDIA paneli var fakat oradaki renk ayarlarına da tıklayamıyorum.
lawencia Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #4 Uğurrz dedi: Hayır hocam hiçbir şekilde tıklayamıyorum ayrıca NVIDIA paneli var fakat oradaki renk ayarlarına da tıklayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Çözebildin mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum.
Uğurrz dedi: Hayır hocam hiçbir şekilde tıklayamıyorum ayrıca NVIDIA paneli var fakat oradaki renk ayarlarına da tıklayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Çözebildin mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum.
Uğurrz Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #5 lawencia dedi: Merhaba. Çözebildin mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam aldığımdan beri uğraşmadım beyaz kullanıyorum.
lawencia dedi: Merhaba. Çözebildin mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam aldığımdan beri uğraşmadım beyaz kullanıyorum.
lawencia Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #6 Uğurrz dedi: Hayır hocam aldığımdan beri uğraşmadım beyaz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... 1 Click OC kullanıyor musun?
Uğurrz dedi: Hayır hocam aldığımdan beri uğraşmadım beyaz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... 1 Click OC kullanıyor musun?