Galaxy A10s'de uygulamalar durduruluyor

CarryExe

Hectopat
Yer
İsviçre
Daha fazla  
Telefonum Samsung Galaxy A10s. Herhangi bir tarayıcıya girdiğim zaman 2 saniye sonra uygulama çalışmayı durdurdu diyor ve ana ekrana atıyor. Başka tarayıcılar da denedim, hepsinde aynı. Az önce YouTube'dan video izliyordum ve e-posta çalışmayı durdurdu diye bildirim geldi. Sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bununla ilgili bir başlık açtım ama henüz onaylanmadı ayarlar>uygulamalar>tüm uygulamalar>uygulama tercihlerini sıfırla>telefonu yeniden başlat.

Büyük ihtimalle sorunun düzelecektir.

Bununla ilgili bir başlık açtım ama henüz onaylanmadı ayarlar>uygulamalar>tüm uygulamalar>uygulama tercihlerini sıfırla>telefonu yeniden başlat.

Telefonu sıfırlayamam ama.

Telefonu sıfırlayamam ama.
Hayır telefonu sıfırlamayacaksınız uygulama tercihleriniz sıfırlanacak yani herhangi bir dosya, uygulama silinmeyecek yada telefon sıfırlanmayacak.

Ek olarak Android System Webview'i güncelleyince de sorun çözülecektir.

Tam olarak ne oluyor o? Yani bir şeyler silinir mi?

Uygulama içi verdiğiniz izinler ayarlar vs sıfırlanacak, oyunlarda ki default setting gibi düşün.

WhatsApp konuşmaları falan gitmez değil mi? Ya da Instagram hesapları.
Hayır WhatsApp konuşmalarınız yada herhangi bir kişisel veriniz silinmeyecektir, kendim de denedim başka bu durumu yaşayan tanıdıklarıma da aynı çözümü önerdim.

Denedim ama olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…