ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 13 Ekim 2022 #1 Telefonun şifresini unuttum ve sıfırlayacağım fakat sıfırlayamıyorum tuşlara gerektiği gibi bastığımda telefon yeniden açılıyor ve şifreyi unuttuğum için kapatamıyorum. Bilen var mıdır ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2022
Telefonun şifresini unuttum ve sıfırlayacağım fakat sıfırlayamıyorum tuşlara gerektiği gibi bastığımda telefon yeniden açılıyor ve şifreyi unuttuğum için kapatamıyorum. Bilen var mıdır ne yapmam gerek?
Çözüm Metehan120 13 Ekim 2022 ExE.1 dedi: Olmuyor ya yeniden başlatma seçenek olarak yok şifre istiyor. Genişletmek için tıkla... Ses kısma + kapatma tuşu ile yapacaksınız.
ExE.1 dedi: Olmuyor ya yeniden başlatma seçenek olarak yok şifre istiyor. Genişletmek için tıkla... Ses kısma + kapatma tuşu ile yapacaksınız.
KS KS ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 13 Ekim 2022 #11 Metehan120 dedi: Hmmm şarja tak sonra yeniden başlat siyah ekranda bırak ve kapatma ve ses açmaya bas. Genişletmek için tıkla... Olmuyor ya yeniden başlatma seçenek olarak yok şifre istiyor. Artı 0 Eksi
Metehan120 dedi: Hmmm şarja tak sonra yeniden başlat siyah ekranda bırak ve kapatma ve ses açmaya bas. Genişletmek için tıkla... Olmuyor ya yeniden başlatma seçenek olarak yok şifre istiyor.
Metehan120 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 334 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5600X Ekran Kartı: ASUS ROG STRIX RX 6600 XT OC Ram: XPG A-Data 16GB 3200MHZ Disk: 256 SATA + 1TB NVMe SSD Anakart: MSI B550M PRO-VDH Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #12 ExE.1 dedi: Olmuyor ya yeniden başlatma seçenek olarak yok şifre istiyor. Genişletmek için tıkla... Ses kısma + kapatma tuşu ile yapacaksınız. Artı 0 Eksi Çözüm
ExE.1 dedi: Olmuyor ya yeniden başlatma seçenek olarak yok şifre istiyor. Genişletmek için tıkla... Ses kısma + kapatma tuşu ile yapacaksınız.
KS KS ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 13 Ekim 2022 #13 Metehan120 dedi: Ses kısma + kapatma tuşu ile yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Tama onu yapıyorum ondan sonra ses kısamdan çekip elimi ses yükseltmeye basıyorum ama parmağımı güçten bırakmıyorum hiç. Artı 0 Eksi
Metehan120 dedi: Ses kısma + kapatma tuşu ile yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Tama onu yapıyorum ondan sonra ses kısamdan çekip elimi ses yükseltmeye basıyorum ama parmağımı güçten bırakmıyorum hiç.
Metehan120 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 334 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5600X Ekran Kartı: ASUS ROG STRIX RX 6600 XT OC Ram: XPG A-Data 16GB 3200MHZ Disk: 256 SATA + 1TB NVMe SSD Anakart: MSI B550M PRO-VDH Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #14 ExE.1 dedi: Tama onu yapıyorum ondan sonra ses kısamdan çekip elimi ses yükseltmeye basıyorum ama parmağımı güçten bırakmıyorum hiç. Genişletmek için tıkla... Güçten de çek yap olmazsa garantiye gönder garantisi varsa. Artı 0 Eksi
ExE.1 dedi: Tama onu yapıyorum ondan sonra ses kısamdan çekip elimi ses yükseltmeye basıyorum ama parmağımı güçten bırakmıyorum hiç. Genişletmek için tıkla... Güçten de çek yap olmazsa garantiye gönder garantisi varsa.