Galaxy A13 G80 telefonun işlemcisi 32 Bit mi?

nnan340

Decapat
Daha fazla  
Galaxy A13 G80'li olan modeli kullanıyorum. Alalı 3 ay oldu. Bu telefon 32 Bit mi? eFootball falan inmiyor. 32 Bit'SE yazıklar olsun Samsung. Redmi'ye güvenmedim, Samsung aldım ama bir daha asla Samsung almayı düşünmem 32 Bit'SE. Yıl 2023, 32 Bit işlemci mi olur?

İşlemcisi 64 bit evet ama telefon yazılımla 32 bit olarak çalıştığı için uygulamayı kaldırmıyor. Telefona 64 bit uyumlu herhangi bir custom rom yükleyerek 64 bit uygulamaları yükleyebilirsin.

İşlemcisi 64 bit evet ama telefon yazılımla 32 bit olarak çalıştığı için uygulamayı kaldırmıyor. Telefona 64 bit uyumlu herhangi bir custom rom yükleyerek 64 bit uygulamaları yükleyebilirsin.
çok moralimi bozdu bu hocam ben samsung kalite diye almıştım sizce redmi 10 2022 ile takas yapmam yada satıp redmi 10c almam mantıklı olur mu?

çok moralimi bozdu bu hocam ben samsung kalite diye almıştım sizce redmi 10 2022 ile takas yapmam yada satıp redmi 10c almam mantıklı olur mu?
2.elde 4 bin civarına satabilirsiniz.Üstüne 3 bin koyup bunu alabilirsiniz.
10 aydır kullanıyorum.Bu bütçede güzel telefon.

hocam a13ü 5500e aldım m23ü alırsam toplam 8500 tl harcamış olacağım sizce 10 günlük bir redmi 10 2022ye değer mi?

Takas mı yapacaksınız?Takas yapacaksanız değer redmi 10 ekranı ve işlemcisi a13'den bir tık daha iyi.
yani ama hiç oyun oynayan birisi değilim ve güvenmiyorum bence 0 aldığım telefonu tutmak mantıklı gibi geldi şuan bi sıkıntı yaşatmıyor tek korkutan tarafı 32 bit yoksa memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…