Galaxy A14 vs Redmi Note 10s vs Note 12

rzxeroz

Decapat
Daha fazla  
Ikinci telefon olarak bakıyorum ama yine de oyun dışında her şey yapacağım. Normal de Redmi telefonlara pek sıcak bakmıyorum ama bir YouTube kanalı Note 10s bayağı bir övmüş, fiyat konusunda mantıklılık aramıyorum. Genel olarak teknik kalıteye göre hangisi daha mantıklı?

Note 10s in Samsung rakibi A24 tür.

İkinci telefon olarak bakıyorum ama yine de oyun dışında her şey yapacağım. Normal de Redmi telefonlara pek sıcak bakmıyorum ama bir YouTube kanalı Note 10s bayağı bir övmüş, fiyat konusunda mantıklılık aramıyorum. Genel olarak teknik kaliteye göre hangisi daha mantıklı?

Bütçe ne kadar?

Ikinci telefon olarak bakıyorum ama yine de oyun dışında her şey yapacağım. Normal de Redmi telefonlara pek sıcak bakmıyorum ama bir YouTube kanalı Note 10s bayağı bir övmüş, fiyat konusunda mantıklılık aramıyorum. Genel olarak teknik kalıteye göre hangisi daha mantıklı?
Kendim note10s 8/128 kullanıyorum. Telefon köpek gibi. Normal kullanım olarak olsun oyun için olsun güzel sadece oyunlarda ısınıyor. Beni sadece o rahatsız etti. Note10s 60hz birde. Bunun yerine note10pro alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı