Galaxy A15 256 GB alınır mı?

freedomx

Hectopat
Daha fazla  
10.000 lira altı eğitim indirimi olan bir telefon, internete gezinip, sosyal medya kullanan birisiyim, kasmadan kullanılacak bir telefon mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
10.000 lira altı eğitim indirimi olan bir telefon, internete gezinip, sosyal medya kullanan birisiyim, kasmadan kullanılacak bir telefon mu?

Sosyal medyayı ara sıra kasarak halleder. 8K ya 128 GB modelini alın 2 k cebinizde kalsin. Veya ekran teknolojisinden feragat edeyim biraz daha premium dursun diyorsan. Tekno spark 20 Pro.

M34 bakabilir misin? Çekim sorunu var ama sürekli yaşanan bir durum değil. Üstelik fiyatındaki birçok cihazdan daha iyi ekran ve işlemci barındırıyor.

Sosyal medyayı ara sıra kasarak halleder. 8K ya 128 GB modelini alın 2 k cebinizde kalsin. Veya ekran teknolojisinden feragat edeyim biraz daha premium dursun diyorsan. Tekno spark 20 Pro.
Samsungtan daha iyi ekran yok maalesef,128 gb bana yetmiyor.

M34 bakabilir misin? Çekim sorunu var ama sürekli yaşanan bir durum değil. Üstelik fiyatındaki birçok cihazdan daha iyi ekran ve işlemci barındırıyor.
M34 un işlemcisi daha iyi sanki biri mediatek diğeri exynos.Exynoslar sıkıntılıymış.

Selamünaleyküm hocam. Ben Galaxy A15 6/128 modelini 5 aydır kullanıyorum. Cihazda iyi kalitelerde oyun oynayabileceğinizi zannetmiyorum. Ama sadece sosyal medya icin kullanacaksanız yeterde artar bence.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241113_192746_Settings.png
    Screenshot_20241113_192746_Settings.png
    92,7 KB · Görüntüleme: 30

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı