lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #21 Android 11 gelicek, 12 gelmeyecek
EnesEfe Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 654 Çözümler 3 Yer Beşiktaş çArşı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2021 #22 Redmi 8 Pro 12 alır mı peki?
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2021 #23 PcAnlamaz dedi: Hocam korkutmayın adamı sanki telefonu çöpe atılcakmış gibi konuşuyosunuz o yapıldıktan sonra öyle olsa telefoncular niye o siteden indirip telefon brick olunca o yazılımı kuruyorlar. Genişletmek için tıkla... 3. parti bir siteden güncelleme indirecek ve biz buna "yapın" diyeceğiz. Başka bir yerden kesinlikle güncelleme indirilmemelidir.
PcAnlamaz dedi: Hocam korkutmayın adamı sanki telefonu çöpe atılcakmış gibi konuşuyosunuz o yapıldıktan sonra öyle olsa telefoncular niye o siteden indirip telefon brick olunca o yazılımı kuruyorlar. Genişletmek için tıkla... 3. parti bir siteden güncelleme indirecek ve biz buna "yapın" diyeceğiz. Başka bir yerden kesinlikle güncelleme indirilmemelidir.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 26 Mayıs 2021 #24 Sir Nuvero dedi: Peki Android 11'den sonra Android 12 gelecek mi yoksa telefona destek kesilecek mi? Genişletmek için tıkla... Android 12 almaz büyük ihtimalle.
Sir Nuvero dedi: Peki Android 11'den sonra Android 12 gelecek mi yoksa telefona destek kesilecek mi? Genişletmek için tıkla... Android 12 almaz büyük ihtimalle.
PcAnlamaz Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 15 26 Mayıs 2021 #25 Hocam ileride bir şekilde kurulabilir ama desteği olmadığı için bataryanın hızlı bitmesi launcher'ın arada bir çökmesi gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.
Hocam ileride bir şekilde kurulabilir ama desteği olmadığı için bataryanın hızlı bitmesi launcher'ın arada bir çökmesi gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.
lidevdiyebirisi Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 688 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #26 Sir Nuvero dedi: Merhaba sorum başlıkta ki gibi gelecek mi gelmeyecek mi bilmiyorum. Şimdiden hepinizin cevabı için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... %99 alacaktır. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2021
Sir Nuvero dedi: Merhaba sorum başlıkta ki gibi gelecek mi gelmeyecek mi bilmiyorum. Şimdiden hepinizin cevabı için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... %99 alacaktır.
lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #27 EnesEfe dedi: Redmi 8 Pro 12 alır mı peki? Genişletmek için tıkla... Alabilir.
PcAnlamaz Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 15 26 Mayıs 2021 #28 ThePentium dedi: 3. parti bir siteden güncelleme indirecek ve biz buna "yapın" diyeceğiz. Başka bir yerden kesinlikle güncelleme indirilmemelidir. Genişletmek için tıkla... 3.parti dediğiniz site samsung'un orjinal yazılımlarını paylaştığı site isterseniz araştırın ondan sonra dahil olun konuya.
ThePentium dedi: 3. parti bir siteden güncelleme indirecek ve biz buna "yapın" diyeceğiz. Başka bir yerden kesinlikle güncelleme indirilmemelidir. Genişletmek için tıkla... 3.parti dediğiniz site samsung'un orjinal yazılımlarını paylaştığı site isterseniz araştırın ondan sonra dahil olun konuya.
EnesEfe Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 654 Çözümler 3 Yer Beşiktaş çArşı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2021 #29 lexxy dedi: Alabilir. Genişletmek için tıkla... Ben geçen yaz telefonu alırken 9 alıcak ama 8 almaz diyorlardı hadi hayırlısı.
lexxy dedi: Alabilir. Genişletmek için tıkla... Ben geçen yaz telefonu alırken 9 alıcak ama 8 almaz diyorlardı hadi hayırlısı.
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 26 Mayıs 2021 #30 Takvimde ağustos yazıyor dediğim gibi ama daha önce dağıtıma çıkabiliyor. En fazla 2 ay beklersiniz farklı yollardan yüklemeni tavsiye etmiyorum. EnesEfe dedi: Ben geçen yaz telefonu alırken 9 alacak ama 8 almaz diyorlardı hadi hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Evet listede 9 var ama 8 yok maalesef.
Takvimde ağustos yazıyor dediğim gibi ama daha önce dağıtıma çıkabiliyor. En fazla 2 ay beklersiniz farklı yollardan yüklemeni tavsiye etmiyorum. EnesEfe dedi: Ben geçen yaz telefonu alırken 9 alacak ama 8 almaz diyorlardı hadi hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Evet listede 9 var ama 8 yok maalesef.