Çözüldü Galaxy A20 şarj bağlantınızı kontrol edin hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
İsimsiz Şehir
Arkadaşlar, telefonum Galaxy A20. Telefonu aldıktan 1 ay sonra şarj yeri yüzünden garantiye yolladım. Şimdi şarja takınca "Şarj bağlantınızı kontrol edin." diyor. Günde 1 kere şarja takıyorum. Adaptörde sıkıntı yok. Kabloda dışardan bakınca bir sorunu yokmuş gibi görünüyor. Şarj makinesini başka cihazda deniyemem çünkü evdekiler Lightning ve Micro USB kullanıyorlar. Haliyle benimki Type-C olduğu için deneyemiyorum. Bazen kablo şarjı oluyor. Bazen hızlı şarj. Hatta evdeki tüm prizleri deniyorum, sonunda birinde şarj olmaya başlıyor (Belli bir prizde olmuyor. Hep değişiyor.). Kabloyu telefonu ilk aldığımdan beri 1-2 senedir kullanıyorum. Sizce sorun şarj girişinden mi? Yoksa kablodan mı? Kablo almayı düşünüyorum. Fakat sağlam ise boş yere almış olacağım. Fakat bu hatayı verince şarj oluyor. Ama çok yavaş. Mesela 5 dakikadır uğraştım, tam bu yazıyı yazarken çıkarıp taktım, düzeldi. Bu arada hata vermediğinde şarj daha hızlı oluyor. Bazen hızlı şarj deyip yavaş şarj ediyor. Hızlı şarj olurken 1300 mA oluyor. Şu an değil hızlı, kablo şarjı bile demiyor. Direkt kontrol edin diyor. Fakat TV'de vb. bağlayınca sorunsuz şarj oluyor. Adaptörde sıkıntı yok, farklı telefonda denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar sorun kablodaymış , Phiplish Type-C kablo aldım. Düzeldi. Eski kablo ile takınca hata veriyor.
Hocam bir Type-C kablo alıp deneyin. Bende A50 kullanıyorum şarj yeri çok çabuk gevşedi. Büyük ihtimal şarj soketinden ama siz yine de bir deneyin başka bir kablo ile.

Dediklerinize bakılırsa telefonunuzun kendisinde ve şarj aletinde birden sorun olabilir. Haliyle prizlerde de sorun olabilir çünkü her prizde şarj olmuyormuş. Ama evdeki diğer aile üyelerinin telefonları kendi şarj aletleriyle her prizde stabil şekilde şarj oluyorsa sorun prizlerde değildir. İlk önce şarj aletini Type-C kullanan bir arkadaşınıza rica ederek kontrol edebilirsiniz eğer sorunsuz ve stabil şekilde şarj ederse sorun telefonunuzdadır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…