iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 20 Ocak 2021 #1 Selam arkadaşlar, Samsung Galaxy A21s telefona sahibim ve 5000M mAh batarya yazıyor özelliklerinde fakat CPU-Z programından bakınca sonuç böyle: Bu normal mi? Ayrıca batarya sağlığı Good yazıyor bu en iyi boyut mu oluyor yoksa Very Good tarzı belirteçler var mı?
Selam arkadaşlar, Samsung Galaxy A21s telefona sahibim ve 5000M mAh batarya yazıyor özelliklerinde fakat CPU-Z programından bakınca sonuç böyle: Bu normal mi? Ayrıca batarya sağlığı Good yazıyor bu en iyi boyut mu oluyor yoksa Very Good tarzı belirteçler var mı?
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 20 Ocak 2021 #2 Very good yok bildiğim kadarıyla. Bataryanda sorun yok. Alternatif olarak Samsung Members uygulaması üzerinden de pil performansını görüntüleyebilirsin.
Very good yok bildiğim kadarıyla. Bataryanda sorun yok. Alternatif olarak Samsung Members uygulaması üzerinden de pil performansını görüntüleyebilirsin.
İsimyok08 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 1.294 Çözümler 2 Yer İsimsiz Şehir 20 Ocak 2021 #3 Bu tarz programlar çoğunlukla yanlış sonuç gösteriyor. Şarjı su gibi biten J1 Ace için bile good diyordu.
Bu tarz programlar çoğunlukla yanlış sonuç gösteriyor. Şarjı su gibi biten J1 Ace için bile good diyordu.
N necat uzuner Femtopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #4 Telefonu accubattery isimli uygulama üzerinden teste sokabilirsin, daha stabil bir sonuç alacağına inanıyorum.
Telefonu accubattery isimli uygulama üzerinden teste sokabilirsin, daha stabil bir sonuç alacağına inanıyorum.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 20 Ocak 2021 #5 Samsung Members ya da AccuBattery kullanmanızı öneririm, pil durumu hakkında daha detaylı sonuçlar veriyor.
Samsung Members ya da AccuBattery kullanmanızı öneririm, pil durumu hakkında daha detaylı sonuçlar veriyor.
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 20 Ocak 2021 #6 Kokona Shiki dedi: Samsung Members ya da AccuBattery kullanmanızı öneririm, pil durumu hakkında daha detaylı sonuçlar veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten pil sağlığımdan gayet memnunum. 2 günü çıkarıyor ama Samsung Members uygulamasında pil sağlığına nereden bakılıyor ? Onu göremedim.
Kokona Shiki dedi: Samsung Members ya da AccuBattery kullanmanızı öneririm, pil durumu hakkında daha detaylı sonuçlar veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten pil sağlığımdan gayet memnunum. 2 günü çıkarıyor ama Samsung Members uygulamasında pil sağlığına nereden bakılıyor ? Onu göremedim.