Custom ROM Galaxy A21s TWRP nasıl yüklenir?

literary_39

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Aspire 3 A315-55G-57HC
Intel Core i5-10210U
16 GB RAM
MX230
Merhaba elimde Samsung A21s (A217FXXScdxe2) mevcut ve bu arkadaşa TWRP atmak ve Custom ROM kurmak istiyorum. TWRP nasıl yükleyebilirim bu cihaza? Biraz araştırdım fakat hiçbir şey bulamadım. Ne XDA da var ne de internetin başka yerlerinde. Yardımcı olursanız sevinirim.

Deneyin olmaz ise stock ROM ile cihazı kurtarırsınız. Forumda bu telefona TWRP'yi kuran bir arkadaş vardı, oda verdiğim sayfada ki TWRP'yi kullanmış.

Telefon 1 kere root olursa artık geriye dönüş tam manası ile olmaz zira Knox sayası artar bu nedenlede stock ROM'a dönsenizde Samsung ait bazı uygulamalar artık çalışmaz ben tevsiye etmiyorum şahsen.

Telefon 1 kere root olursa artık geriye dönüş tam manası ile olmaz zira Knox sayası artar bu nedenlede stock ROM'a dönsenizde Samsung ait bazı uygulamalar artık çalışmaz ben tevsiye etmiyorum şahsen.

Root istemiyorum zaten TWRP kurmak istiyorum Custom ROM'ları denemek istiyorum.

Samsung telefonlara TWRP rfecovery yükleme isterseniz bir bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…