Galaxy A23 alınır mı?

xennard

Centipat
Daha fazla  
2025'te hala alınır mı? Sadece günlük kullanım (sosyal medya, gazete, mobil bankacılık) için kullanılacak. Kamera fazla önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır bence iş yapar, kullanırsın kral. Götürür seni.

Tanıdığımda var öyle çok akıcı değil ama idare eder. Alırsanız güncelleme yapmanızı önermem yavaşlıyor.

Alınmaz, kendim kullanıyorum. Sadece bataryası iyi.

Aralık 2022'den beri sıfır aldım kullanıyorum. Son gelen güncellemelerle haftada 2 kere kapanıp açılmazsa FPS dropları, kasmalar vs yaşıyorum ve çok can sıkıcı düzeyde. Ayrıca neredeyse 1 aydır da hafta da 2 gün belli saatlerde telefon kapalı olmasa da uçak modu da kapalı olsa da telefonum kapalıymış gibi insanlar ulaşamıyor bana. Pili de normal fazla kullanmazsam 2 günü buluyor şarjı.

2025'te hala alınır mı? Sadece günlük kullanım (sosyal medya, gazete, mobil bankacılık) için kullanılacak. Kamera fazla önemli değil.

2 yıldır kullanıyorum. Kısaca söylersem dediğiniz şekilde kullanımlarda sıkıntı yapmaz gayet iyi gider. Kamerası da o kadar iyi değil.

Aslında neredeyse her telefon bu kullanıma gider. 2. el mi alacaksınız? Bütçe söyleyin daha iyi modeller önerelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…