enes oget Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #11 xennard dedi: 2025'te hala alınır mı? Sadece günlük kullanım (sosyal medya, gazete, mobil bankacılık) için kullanılacak. Kamera fazla önemli değil. Genişletmek için tıkla... a52 var güncel olarak oyun telefonu olarak kullanıyorum
xennard dedi: 2025'te hala alınır mı? Sadece günlük kullanım (sosyal medya, gazete, mobil bankacılık) için kullanılacak. Kamera fazla önemli değil. Genişletmek için tıkla... a52 var güncel olarak oyun telefonu olarak kullanıyorum
0Daito Femtopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #12 enes oget dedi: A52 var güncel olarak oyun telefonu olarak kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne tür oyunlar oynuyorsunuz FPS değerleri nasıl konuyu değiştirmek gibi olmasın ama.
enes oget dedi: A52 var güncel olarak oyun telefonu olarak kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne tür oyunlar oynuyorsunuz FPS değerleri nasıl konuyu değiştirmek gibi olmasın ama.
YMete61 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #13 xennard dedi: Ben kullanmayacağım babam kullanacak. Onu da götürür herhalde. Ona da bakacağım. Genişletmek için tıkla... Daha yeni çıktığı için daha avantajlı daha çok android sürümü alır A25.
xennard dedi: Ben kullanmayacağım babam kullanacak. Onu da götürür herhalde. Ona da bakacağım. Genişletmek için tıkla... Daha yeni çıktığı için daha avantajlı daha çok android sürümü alır A25.
Dr. Biyoloji Attopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #14 Direk bütçe söylemeniz daha uygun olur.