Galaxy A24 PC'ye bağlanmıyor

kolopop

Kilopat
Telefonum Samsung Galaxy A24 telefonum typse C bağlantılı olduğu için bilgisayara bağlayamıyorum. Telefona root atmak istiyorum ama bunu bu sebepten dolayı yapamıyorum. Rootu nasıl atabilirim?

Geliştirici seçeneklerini aç, usb hata açıklamayı aç
hocam benim sorunum şu telefonun kablo giriş yeri bilgisayarıma uymuyor root atarken telefonun bilgisayara bağlanması gerek fakat kablo giriş yeri bilgisayara uymadığı için bilgisayara bağlayamıyorum kablosuz bilgisayara bağlayabilir miyim yoksa dönüştürücü mü almam gerek

hocam benim sorunum şu telefonun kablo giriş yeri bilgisayarıma uymuyor root atarken telefonun bilgisayara bağlanması gerek fakat kablo giriş yeri bilgisayara uymadığı için bilgisayara bağlayamıyorum kablosuz bilgisayara bağlayabilir miyim yoksa dönüştürücü mü almam gerek
Dönüştürücü alman gerek

Markete git A101'de var, 45 tl Type A yani bilgisayardaki büyük usb girişi ucu type c kablolar al onları tal ama dikatli olman gereken bir şey var: Bilgisayardaki Type A iyi bir anakartın yoksa stabil değildir, kesinlikle kabloyu dokunmaman gerek, kabloyu dokunursan başına iş çıkarırsın, cihazı tekrardan kurabilirsin sıkıntı yok ama uğraşma diye dikatli ol.
Emin olmadıkça sakın ama sakın bu işlemi stabil bağlantı olmadan yapma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı