Galaxy A24'ün Android 14 ile gelmesi

Merhaba. Birkaç hafta önce Hepsiburada üzerinden sıfır Samsung Galaxy A24 6/128 GB yeşil renkli modeli almıştım. Çoğu sitede cihaz Android 13 ile geldiğini söylemiş hatta Epey'de bile Android 13 ile geldiği, Technopat'ta A24 konularını okurken bazı ekran fotoğrafları Android 13'e aitti. Fakat ben kutudan çıkarttım telefonu açtım cihaz Android 14, One UI 6.0 ile geldi. 6.1 güncellemesi de geldi daha yapmadım. Sizce tesadüfen mi Android 14 mü geldi yoksa sorun mu var? Servise gidip sürüm düşürme yapmalı mıyım? Çünkü Android 13 bu cihaza fişek gibi olurdu diye düşünüyorum.

Screenshot_20240901_195059_Settings.jpg

Screenshot_20240901_195107_Settings.jpg

Screenshot_20240901_195122_Software update.jpg

Güncelleme almıştır dostum neye bu kadar şaşırdın ki.

Hocam kutuda iken nasıl güncelleme alsın ki 😂 şaşırdım yani çoğu videolarda, kaynaklarda cihazın Android 13 ile geldiği yazıyor. Kutudan çıkarıp açtığımda Android 14 ile açıldı. Sanırım şansıma Android 14 gelmiş. Sürüm düşürme yapabilir miyiz peki?

Hocam kutuda iken nasıl güncelleme alsın ki 😂 şaşırdım yani çoğu videolarda, kaynaklarda cihazın Android 13 ile geldiği yazıyor. Kutudan çıkarıp açtığımda Android 14 ile açıldı. Sanırım şansıma Android 14 gelmiş. Sürüm düşürme yapabilir miyiz peki?
Valla sen böyle deyince harbiden ilginç bir durum. Android 14 istemiyor musun?

Kaynaklarda cihazın Android 13 ile geldiği yazıyor

İlk çıkışındaki verilere göre yazarlar, güncellemeden sonraki sürümleri kimsenin umurunda olmaz eğer bir daha üzerinde durulmazsa.

İstememekten değil Android 14 hoş zaten. Ama Android 13 ile gelmemesine şaşırdım biraz.

Hocam babama da aldık çok değişik renkli olanı aldık o da 6.1 ile geldi. Acaba üretim tarihi değişikliği mi var arada?
Olabilir hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı