Galaxy A30s alınır mı?

dailyalpi

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam, anneme günlük kullanım için telefon alacağım. Samsung A30s, Samsung A50, Redmi Note 8, Oppo A5 2020 ve Oppo A15s arasında kaldım. Güncel konular olmadığı için konu açmak istedim. Anladığım kadarıyla en iyi iki secenek Oppo A5 2020 ve Galaxy A30s. Sizce hangisini almalıyım?

Oppo'ya bulaşma derim Samsung almak daha mantıklı. Redmi Note 8 Pro almayı da düşünebilirsin.

Hocam şu zamanda 4gb ram li telefonlar çok iyi bir seçenek değil A50 bu seçenekler içerisinde en iyisi gibi duruyor. A30s hem 4gb ram hem de oldukça zayıf bir işlemciye sahip olduğu için hiç de iyi bir seçenek değil günlük kullanım için bile bazı yerlerde yetersiz kalabilir gibi geliyor. A50 6gb ram ve nispeten biraz daha iyi bir işlemciye sahip bu fiyat bandında performans beklemek yanlış olur ama yine de anneniz için idare eder.

Redmi Note 8 Pro veya A30 işlemci olarak Note 8 Pro biraz daha iyi.

Note 8 pro değil ama note 8 alacağız alırsak. Yinede daha iyi midir? Şu an A50 gibi duruyor en iyi seçenek.

Note 8 ve A50 arasında kalıyorum o zaman. Son bir karar mercii var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…