pwomwpw Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 Selam. Samsung Galaxy A30s nasıl TWRP'siz root atilir? Magist Den Başka Son düzenleme: 9 Mart 2024
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.872 Makaleler 3 Çözümler 35 9 Mart 2024 #2 Samsung kısmını okuyun. Installation The Magic Mask for Android topjohnwu.github.io Özetle AP dosyasını uygulamadan yamalayıp Odin ile atacaksınız.
Samsung kısmını okuyun. Installation The Magic Mask for Android topjohnwu.github.io Özetle AP dosyasını uygulamadan yamalayıp Odin ile atacaksınız.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.412 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #3 codefl0w dedi: Samsung kısmını okuyun. Installation The Magic Mask for Android topjohnwu.github.io Özetle AP dosyasını uygulamadan yamalayıp Odin ile atacaksınız. Genişletmek için tıkla... @pwomwpw bir sorun mu var neden kızgın attınız?
codefl0w dedi: Samsung kısmını okuyun. Installation The Magic Mask for Android topjohnwu.github.io Özetle AP dosyasını uygulamadan yamalayıp Odin ile atacaksınız. Genişletmek için tıkla... @pwomwpw bir sorun mu var neden kızgın attınız?
pwomwpw Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #4 Ben proqram olarak Odin'siz TWRP'siz sormuştum.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.872 Makaleler 3 Çözümler 35 11 Mart 2024 #5 pwomwpw dedi: Ben proqram olarak Odin'siz TWRP'siz sormuştum. Genişletmek için tıkla... TWRP gerekmiyor zaten. Odin istemiyorsan Heimdall kullan.
pwomwpw dedi: Ben proqram olarak Odin'siz TWRP'siz sormuştum. Genişletmek için tıkla... TWRP gerekmiyor zaten. Odin istemiyorsan Heimdall kullan.