Y yusufcccc Femtopat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #1 Herkese merhaba, Samsung A31 cihazına koyduğum ekran desenini unuttum Samsung hesabım yok, Gmail hesabım var. Telefondaki verilerim silinmeden nasıl açabilirim?
Herkese merhaba, Samsung A31 cihazına koyduğum ekran desenini unuttum Samsung hesabım yok, Gmail hesabım var. Telefondaki verilerim silinmeden nasıl açabilirim?
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.625 Makaleler 1 Çözümler 14 13 Ağustos 2024 #2 yusufcccc dedi: Herkese merhaba, Samsung A31 cihazına koyduğum ekran desenini unuttum Samsung hesabım yok, Gmail hesabım var. Telefondaki verilerim silinmeden nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Bende unuttum telefoncuya götür halleder.
yusufcccc dedi: Herkese merhaba, Samsung A31 cihazına koyduğum ekran desenini unuttum Samsung hesabım yok, Gmail hesabım var. Telefondaki verilerim silinmeden nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Bende unuttum telefoncuya götür halleder.
5 573664 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 2.335 Makaleler 2 Çözümler 35 13 Ağustos 2024 #3 Veriler silinmeden açma yolu yok.
Y yusufcccc Femtopat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #4 ultraslann1905 dedi: Bende unuttum telefoncuya götür halleder. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef 1 hafta kadar gitme ihtimalim yok köydeyim şuanda başka bir telefondan yazıyorum teşekkürler 573664 dedi: Veriler silinmeden açma yolu yok. Genişletmek için tıkla... Verilerin silinmemesi benim için çok önemli telefonumda çok fazla resim var
ultraslann1905 dedi: Bende unuttum telefoncuya götür halleder. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef 1 hafta kadar gitme ihtimalim yok köydeyim şuanda başka bir telefondan yazıyorum teşekkürler 573664 dedi: Veriler silinmeden açma yolu yok. Genişletmek için tıkla... Verilerin silinmemesi benim için çok önemli telefonumda çok fazla resim var
5 573664 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 2.335 Makaleler 2 Çözümler 35 13 Ağustos 2024 #5 yusufcccc dedi: Hocam maalesef 1 hafta kadar gitme ihtimalim yok köydeyim şu anda başka bir telefondan yazıyorum teşekkürler Verilerin silinmemesi benim için çok önemli telefonumda çok fazla resim var Genişletmek için tıkla... Resimler buluta yedekli ise geri gelir ama yedek yoksa yapacak bir şey yok maalesef.
yusufcccc dedi: Hocam maalesef 1 hafta kadar gitme ihtimalim yok köydeyim şu anda başka bir telefondan yazıyorum teşekkürler Verilerin silinmemesi benim için çok önemli telefonumda çok fazla resim var Genişletmek için tıkla... Resimler buluta yedekli ise geri gelir ama yedek yoksa yapacak bir şey yok maalesef.
Y yusufcccc Femtopat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #6 573664 dedi: Resimler buluta yedekli ise geri gelir ama yedek yoksa yapacak bir şey yok maalesef. Genişletmek için tıkla... En azından yarısı yedekte değildir hocam teşekkür ederim
573664 dedi: Resimler buluta yedekli ise geri gelir ama yedek yoksa yapacak bir şey yok maalesef. Genişletmek için tıkla... En azından yarısı yedekte değildir hocam teşekkür ederim