Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar selam. Galaxy A32 4G cihazlara Android 12 dağıtımı başlamış. Öyle bir kontrol edeyim dedim ve bende çıktı şu an. Yüklemeye başladım bakalım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2022
Arkadaşlar selam. Galaxy A32 4G cihazlara Android 12 dağıtımı başlamış. Öyle bir kontrol edeyim dedim ve bende çıktı şu an. Yüklemeye başladım bakalım.
Skyfallwastaken Decapat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 2 Yer Burdur/Merkez 16 Mayıs 2022 #2 Telefonun genel olarak hızı düştü. Tabii bu hız düşüşünü güncellemelerle düzeltmeye çalışacaklardır.
Yanlız adam Megapat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 811 16 Mayıs 2022 #3 Sadece göz boyama birkaç hata düzeltme ve yenileme başka bir şey yok alarm telefom kapalıyken çalışmıyor onu düzeltsinler.
Sadece göz boyama birkaç hata düzeltme ve yenileme başka bir şey yok alarm telefom kapalıyken çalışmıyor onu düzeltsinler.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Mayıs 2022 #4 Yanlız adam dedi: Sadece göz boyama birkaç hata düzeltme ve yenileme başka bir şey yok alarm telefom kapalıyken çalışmıyor onu düzeltsinler. Genişletmek için tıkla... Kullandığım hiçbir akıllı telefonda, telefon kapalıyken alarm çalışmıyordu açıkçası. Bunun sorun olduğunu sanmıyorum açıkçası.
Yanlız adam dedi: Sadece göz boyama birkaç hata düzeltme ve yenileme başka bir şey yok alarm telefom kapalıyken çalışmıyor onu düzeltsinler. Genişletmek için tıkla... Kullandığım hiçbir akıllı telefonda, telefon kapalıyken alarm çalışmıyordu açıkçası. Bunun sorun olduğunu sanmıyorum açıkçası.
Yanlız adam Megapat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 811 16 Mayıs 2022 #5 Sen hiç Nokia kullanmadım galiba.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Mayıs 2022 #6 Yanlız adam dedi: Sen hiç Nokia kullanmadım galiba. Genişletmek için tıkla... 20-25 bin TL verdiğin iPhone bile kapalıyken alarm çalmıyorken Nokia'nın çalması ya da diğerlerinin çalmaması pek umrumda olan bir konu değil. Uçak moduna alır geçerim, alarmımda çalar.
Yanlız adam dedi: Sen hiç Nokia kullanmadım galiba. Genişletmek için tıkla... 20-25 bin TL verdiğin iPhone bile kapalıyken alarm çalmıyorken Nokia'nın çalması ya da diğerlerinin çalmaması pek umrumda olan bir konu değil. Uçak moduna alır geçerim, alarmımda çalar.
Yanlız adam Megapat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 811 16 Mayıs 2022 #7 İşte adamlar onu bile yapamıyor onu anlamanızı beklerdim. Size bol şans kib.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Mayıs 2022 #8 Skyfallwastaken dedi: Telefonun genel olarak hızı düştü. Tabii bu hız düşüşünü güncellemelerle düzeltmeye çalışacaklardır. Genişletmek için tıkla... Kullandığım bir Twitter vardı o da sekerek ilerliyor. Belki 11'e geçebilirim ben. Ondan önce telefonu fabrika ayarlarına döndüreceğim bakalım. Son düzenleme: 16 Mayıs 2022
Skyfallwastaken dedi: Telefonun genel olarak hızı düştü. Tabii bu hız düşüşünü güncellemelerle düzeltmeye çalışacaklardır. Genişletmek için tıkla... Kullandığım bir Twitter vardı o da sekerek ilerliyor. Belki 11'e geçebilirim ben. Ondan önce telefonu fabrika ayarlarına döndüreceğim bakalım.
M mertszgn16 Kilopat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 78 Çözümler 1 20 Mayıs 2022 #9 Bende yükledim simgeleri kendim uygulama ile yaptım son hali bu
EnglandPrince Megapat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 372 Çözümler 1 21 Mayıs 2022 #10 Kunget dedi: Kullandığım bir Twitter vardı o da sekerek ilerliyor. Belki 11'e geçebilirim ben. Ondan önce telefonu fabrika ayarlarına döndüreceğim bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam 11'e geri döndünüz mü? Dönmediyseniz Twitter düzeldi mi? Bende de aynı sorun var.
Kunget dedi: Kullandığım bir Twitter vardı o da sekerek ilerliyor. Belki 11'e geçebilirim ben. Ondan önce telefonu fabrika ayarlarına döndüreceğim bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam 11'e geri döndünüz mü? Dönmediyseniz Twitter düzeldi mi? Bende de aynı sorun var.