Galaxy A32 Android 12 güncellemesini neden almıyor?

Thundem

Hectopat
Samsung Galaxy A32 cihazını alalı 1 ay bile olmadı ama Android 12 almadığını öğrenince şaşırdım. Kendisiyle birebir aynı M32 hatta 2 nesil önceki A70 bile alırken A32 neden almıyor?

Samsung Galaxy A32 cihazını alalı 1 ay bile olmadı ama Android 12 almadığını öğrenince şaşırdım. Kendisiyle birebir aynı M32 hatta 2 nesil önceki A70 bile alırken A32 neden almıyor?

Android 12 + One UI 4 sürümünü 11 Mart tarihinde yapılan güncelleme doğrultusunda önümüzdeki haftalarda alacak diğer Samsung telefonlar ve tabletler ise direkt olarak şunlar olacak: -Galaxy A71 -Galaxy A32 -Galaxy A12 -Galaxy A22 -Galaxy A31 -Galaxy M32 -Galaxy Tab active 3 -Galaxy A51 -Galaxy Tab S7 FE -Galaxy Tab S6 -Galaxy Tab S6 Lite -Galaxy xcover Pro -Galaxy M22 -Galaxy M21 -Galaxy M31 -Galax M52 5G.

Beklerseniz alacak.

2021 Ocak ayında çıkış yapan bir cihaz, sizin aldığınız tarih ile güncelleme ömrünün pek alakası yok ancak yakında Android 12 güncellemesi alacak ve One UI 4 sürümüne yükseltilecek. Tabii bu klasmanda bir cihaz için son güncelleme olabilir bu. Üst seviye cihazları için güncelleme ömrü 4 yıla çıkartıldı diye biliyorum.

Son düzenleme:
Ben de Galaxy A32'ye sahibim. Samsung'a göre mayıs'ta yayınlanacak güncelleme büyük ihtimalle mayıs'ın ilk haftasında gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…