I ilkerMT Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 153 6 Mayıs 2023 #1 İndirmek istiyorum ama 7GB. Eğer kasma ihtimali yüksekse hiç indirmeyeyim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2023
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #2 Oynanır. Honkai Star Rail'in gereksinimleri Genshin gibi değil/genshin gibi ağır bir oyun değil. Düşük ayarlarda da olsa oynarsın.
Oynanır. Honkai Star Rail'in gereksinimleri Genshin gibi değil/genshin gibi ağır bir oyun değil. Düşük ayarlarda da olsa oynarsın.
I ilkerMT Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 153 7 Mayıs 2023 #3 Eğer bu mesajı görüyorsanız ve Galaxy A32 niz varsa sakın indirmeyin One UI yanıt vermiyor ve System yanıt vermiyor hataları aldım telefonu yeniden başlatmamada izin vermedi telefoncuda format atmak zorunda kaldım.
Eğer bu mesajı görüyorsanız ve Galaxy A32 niz varsa sakın indirmeyin One UI yanıt vermiyor ve System yanıt vermiyor hataları aldım telefonu yeniden başlatmamada izin vermedi telefoncuda format atmak zorunda kaldım.