3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.025 Makaleler 2 Çözümler 4 20 Haziran 2024 #11 kaan212 dedi: Denemekten zarar gelmez hocam, en kötü ihtimalle sıfırlarım cihazı. Genişletmek için tıkla... Üst surume guncellediginizde dusurme yapamayacaksiniz yalniz, haberiniz olsun. Ote yandan Exynos 1280 kotu bir yonga değil, CPU ve GPU olarak MediaTek Dimensity 1080 ile ayni. Dökümunden dolayi verimsizlik ve isinmasi daha fazla sadece.
kaan212 dedi: Denemekten zarar gelmez hocam, en kötü ihtimalle sıfırlarım cihazı. Genişletmek için tıkla... Üst surume guncellediginizde dusurme yapamayacaksiniz yalniz, haberiniz olsun. Ote yandan Exynos 1280 kotu bir yonga değil, CPU ve GPU olarak MediaTek Dimensity 1080 ile ayni. Dökümunden dolayi verimsizlik ve isinmasi daha fazla sadece.
Denixxt Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 193 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #12 kaan212 dedi: Denemekten zarar gelmez hocam, en kötü ihtimalle sıfırlarım cihazı. Genişletmek için tıkla... Ben sanal RAM'i denemek için 8 yaptım. Telefon deli gibi kasmayın başladı. Sonra 4'e geri aldım. Bu arada ram Plus'ı kapatmak mantıklı mı?
kaan212 dedi: Denemekten zarar gelmez hocam, en kötü ihtimalle sıfırlarım cihazı. Genişletmek için tıkla... Ben sanal RAM'i denemek için 8 yaptım. Telefon deli gibi kasmayın başladı. Sonra 4'e geri aldım. Bu arada ram Plus'ı kapatmak mantıklı mı?
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.025 Makaleler 2 Çözümler 4 20 Haziran 2024 #13 Denixxt dedi: Bu arada ram Plus'ı kapatmak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle evet. Sebebini aciklayayim. RAM'in okuma/yazma hizi, depolama biriminin (RAM Plus'in depolandığı yer) hizindan cok daha yuksek. Ayrica Android, yapisi sebebiyle RAM Plus'i ihtiyaci olduğunda degil her zaman calistiriyor. Hal boyle olunca uygulamalar yavas calisiyor.
Denixxt dedi: Bu arada ram Plus'ı kapatmak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle evet. Sebebini aciklayayim. RAM'in okuma/yazma hizi, depolama biriminin (RAM Plus'in depolandığı yer) hizindan cok daha yuksek. Ayrica Android, yapisi sebebiyle RAM Plus'i ihtiyaci olduğunda degil her zaman calistiriyor. Hal boyle olunca uygulamalar yavas calisiyor.