Elektronik Galaxy A34 9.499 TL

Bu cihaz vergi indirimi kapsamına giriyor. Sizin faturanızda yazan tutar 9500TL altı olması lazım. Cihazı alın ve faturanızı saklayın. Ve mutlaka kendi adınıza faturalı alın anneniz babanınız adına almayın. Kendi adınız yazsın. Ve faturada başka ürün olmamalı sadece telefonunuz olmalı. Gsb sitesinden başvuralar açıldığında faturanız ve bilgileriniz ile başvuru yapacaksınız. %44.4 indirim ile 4218TL vergi indirimi olarak size verilecek. Hattınızın kendi üzerinize olması lazım IMEI kaydı yapmış gibi hattınıza kayıtlı olacak.

Eski bir siparişimdeki faturada IMEI ve T.C. Kimlik numarası yazmakta, muhtemelen fatura böyle kesilir.Eki Görüntüle 2012843

Bende yazmıyor. Cihaza göre değişiyor sanırım. Benim aldığımda satıcı Amazon'du sizinki kimdi?

Dosya Ekleri

• resim_2023-11-13_180622042.png
    18,2 KB · Görüntüleme: 139
Son düzenleme:
Sipariş verilir verilmez fatura kesiliyor mudur acaba? Sipariş verdikten 2 3 dakika sonra T.C. ekledim de.

Aynısını yapmıştım. Aldıktan 10dk sonra girmistim tcknyi. Benim yaptığım saat 14.00 sularıydi, stok vardı, ne olur ne olmaz diye bir tane daha satın aldım, onaylaninca diğerini iade ettim. Bana kalirsa yazar ama Amazon bu konuda ne yalan söyleyeyim hiç güven vermiyor ben yazmış olsam bile ben bile guvenemiyorum yazıp yazmayacaklarini. Çünkü birinde IMEI yaziyor birinde yazmiyor birinde tckn yaziyor birinfe yazmiyor baskasina 11111 yazmislar. Dolayısıyla şu an stoklar da bittiği için bence beklemeniz en doğrusu.
Şahsen ben bekleyeceğim fatura istemedigim gibi olmussa alacağım olmamissa direk iade.

Stoku ne ara bitirdiniz kardeşim? Sakin olun az. Bize de kalsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fatura adresimde kendi bilgilerim olmadan almışım aceleyle ve müşteri temsilci geçersiz olur dedi. Satın alındığı an itibari ile hangi bilgiler kayıtlıysa fatura da öyle düzenlenir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…