Galaxy A34 One UI 7 telefon açılmıyor

Emrah Tunç

Femtopat
Daha fazla  
Galaxy A34 cihazıma One UI 7 yükledim. Yolda yürürken telefon cebimde kaldı bir süre. Eve geldiğimde bir baktım telefon AOD ekranında kaldı ve açılmadı. Daha sonra bunu 2 kere daha yaşadım. Sadece telefonu yeniden başlatarak açabiliyorum. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Fabrika verilerine sıfırla.
Eğer ekran öyle kalıyorsa Samsung Find ile sıfırla.
Yazılımsal hata gibi duruyor sıfırlamak sorunu çözer gibi.
Hasar almamış darbe almamış.

Bazı veriler genel olarak yedekleniyor aslında ama bilgilerden kasıt ne?

@Heribert Yavuz Daha iyi bir çözümünüz var mı?
Notlar uygulamam var onu içerisinde hem kendim hem de ailemle ilgili bir sürü şifre var. Ayrı olarak telefonda herşey kayıtlı kalmıyor sıfırlarsam sıkıntı çekerim diye korkuyorum. Çünkü telefonumda bazı teknik sıkıntılar da var.

Anladım.
İşiniz zor.
Telefonunuzun ekranı açılıp bir şeyler yapabiliyorsanız SmartSwitch ile yedeklemeyi dener misiniz?
Tam olarak neleri yedeklediğini bilmiyorum ama kapsamlı bir veri yedekleme 30 gün süreyle depolanıyor yedeklenen veriler.

Tamamdır yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.

Samsung hesabına giriş yaptıysanız notlar uygulaması ve kişiler ya Google hesabınıza ya da Samsung Cloud hesabınıza otomatik yedekleniyor zaten. Samsung Cloud'un web sayfasına bilgisayardan giriş yapıp bakabilirsiniz notlar yedeklenmiş mi yedeklenmemiş mi diye. Ayrıca WhatsApp yedeğini de açmışssınız diye düşünüyorum. Altı üstü fabrika ayarlarına alacaksınız neyi bu kadar büyütüyorsunuz? Dünyanın sonu değil, para verdiğiniz telefonu düzgün kullanamamak daha büyük bir kayıp bence. Ayrıca şöyle düşünün büyük güncellemeden sonra fabrika ayarlarına almak tüm sorunlarınızı çözecektir.

Kullandığım not uygulaması Samsung'un kendi uygulaması değil olay storeden indirdiğim bir uygulama. Tereddüt etme nedenim bu. Yoksa bende biliyorum fabrika ayarının ne kadar basit birşey olduğunu. Defalarca kez yaptım. Şuan bende öyle yapacam verilerimi başka telefona kaydettim. Yanıtlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…