Galaxy A35 kusurlu mu?

süleyman88

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Karadeniz
Daha fazla  
Merhaba bugün aldığım Galaxy A35 model cihazın ön kamerasının üst tarafında bir boşluk var. Emin olamadım. Ahize mi yoksa kusurlu ürün mü? Bir de yan tarafında görseldeki gibi çıkartmalı bir yapışkan gibi bir şey var. Emin olmadığım için ellemedim. Bilen varsa söyleyebilir mi?

20241115_124141.jpg
20241115_124200.jpg

Üst hoparlörün bulunduğu kısım. Herhangi bir anormal durum yok. Kenarlarında bulunan şey ise jelatini. Yeni aldığınız tüm telefonlarda var.

Üst hoparlörün bulunduğu kısım. Herhangi bir anormal durum yok. Kenarlarında bulunan şey ise jelatini. Yeni aldığınız tüm telefonlarda var.
Jelatin o😂, bende Samsung aldığım zaman onlar vardı. Bence çıkarma, zarar görmesini önler
Tamamdır. Teşekkürler. Birkaç yorumda görmüştüm kenarlarda boşluk olduğundan dolayı şikayetçi olan alıcıları.

Anlıyorum sizi, bende ilk gördüğüm dakika buda neyin nesi demiştim. İyi forumlar🫡
İyi forumlar hocam

Aklıma takılan son bir şey var. Görseldeki gibi cihazın kasasında QR kodu ve imei 1,2 numalarının olduğu bir barkod var. Bu normal mi ? Daha önce aldığım cihazlarda yoktu ve bu cihazın alanların fotoğraflı yorumlarında da göremedim. Bu ne anlama geliyor arkadaşlar ?

Dosya Ekleri

• 20240516_052945.jpg
    20240516_052945.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı