Galaxy A40 Android 10'a veya Android 9'a düşürme

Ben sürüm düşmüyor diye konu açmıştım root olmadan düşmez diyorlar ama nasıl düşüreceğimi bilmiyorum. Artık bu Android 11 sürümü iyice bu telefonda cıvıttı batarya sıfır orijinal değiştirdim hala 1 gün bana dayanmıyor ki Android 9 ve 10'dayken böyle sorun yoktu ve artık performans iyice düştü yani kısaca benim bu telefonu düşürmem lazım! Bunu nasıl yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sürüm düşmüyor diye konu açmıştım root olmadan düşmez diyorlar ama nasıl düşüreceğimi bilmiyorum. Artık bu Android 11 sürümü iyice bu telefonda cıvıttı batarya sıfır orijinal değiştirdim hala 1 gün bana dayanmıyor ki Android 9 ve 10'dayken böyle sorun yoktu ve artık performans iyice düştü yani kısaca benim bu telefonu düşürmem lazım! Bunu nasıl yapacağım?

Selam. Öncelikle bu batarya durumu benim Samsung telefonumdada yaşanıyor. Daha önce sürüm düşürme tecrübelerimden gördüğüme göre, şu anki telefonunuzun ROM koduna bakın. Eğer "u" sürümü örnek U5 ise ve düşürmek istediğiniz Android sürümünün kodu U4 ise
Düşürme işlemi ne yazık ki yapılamaz. Fakat S5 gibi bir rakam varsa U5 gibi bir rakamdan sürümünüzü düşürebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı