Custom ROM Galaxy A5 2015 A500H LineageOS kurarken hata veriyor

ertan21973

Centipat
Daha fazla  
J5 2015. muhtemelen ben yanlış biçimde kuruyorum ya da LineageOS'ta bir terslik var. ARM64'te hata aldı ZIP'i yüklerken.

Hocam, benim Galaxy A5 2015 A500H cihazım var. Lineage kurarken hata veriyor, yardımcı olur musunuz? Nasıl kurdunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir hata veriyor hocam? TWRP'de error 7 vs. mi veriyor. Eğer error 7 veriyorsa ve ROM'un cihaza uyumlu olduğundan eminseniz TWRP sürümünü düşünmenizi öneririm 3 ve üstü olan TWRP'lerde ROM'u kurmaya çalışınca bende hata alıp kuramamistim ayni telefon bende de var. Ancak TWRP sürümünü dusurunce kurabilmistim. Resurrection Remix Android 7 ROM kurabilmistim bu yöntemle.

Son düzenleme:

Hocam geç cevaplıyorum özür ama error 7 hatası veriyordu TWRP 2 sürümlerinde. 5 ve 3 sürümlerinde de veriyordu.

Hocam o telefon cidden cok uğraşlı bır telefon ben o telefonu en sorunsuz şekilde rr remix Android 7 ROM'unda kullanıyorum TWRP 2 ile flashlanmıştı. Slimrom diye bir ROM da var ama acayip boş. Rr remix özelleştirilebiliyor. GApps kurmayın cidden yüke biniyor telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…