M mustafa zırıh Hectopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2017 #41 Recevery mode bile yükleyemiyorum rootlanmıyor telefon en son telefoncuya verdim o da yapamadı Telefoncudan başka telefoncuya verdik o da yapamadı
Recevery mode bile yükleyemiyorum rootlanmıyor telefon en son telefoncuya verdim o da yapamadı Telefoncudan başka telefoncuya verdik o da yapamadı
M mavisistem Hectopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 46 20 Haziran 2018 #42 Sonuç nedir yani dostum ? Telefon oldu mu, olduysa nasıl oldu ? Benimki de aynı bu ekranda kaldı şimdi, sen nasıl çözdün ? mustafa zırıh dedi: Telefon hiç açılmıyor ki not pit felan yazıyordu onun için attım bi gün akşam sarja taktım sabah kalktım telefon böyle Genişletmek için tıkla... mustafa zırıh dedi: Recevery mode bile yükleyemiyorum rootlanmıyor telefon en son telefoncuya verdim o da yapamadı Telefoncudan başka telefoncuya verdik o da yapamadı Genişletmek için tıkla... Bu fotoğraftaki ekranda kalıyor işte. mustafa zırıh dedi: Telefon hiç açılmıyor ki not pit felan yazıyordu onun için attım bi gün akşam sarja taktım sabah kalktım telefon böyle Genişletmek için tıkla...
Sonuç nedir yani dostum ? Telefon oldu mu, olduysa nasıl oldu ? Benimki de aynı bu ekranda kaldı şimdi, sen nasıl çözdün ? mustafa zırıh dedi: Telefon hiç açılmıyor ki not pit felan yazıyordu onun için attım bi gün akşam sarja taktım sabah kalktım telefon böyle Genişletmek için tıkla... mustafa zırıh dedi: Recevery mode bile yükleyemiyorum rootlanmıyor telefon en son telefoncuya verdim o da yapamadı Telefoncudan başka telefoncuya verdik o da yapamadı Genişletmek için tıkla... Bu fotoğraftaki ekranda kalıyor işte. mustafa zırıh dedi: Telefon hiç açılmıyor ki not pit felan yazıyordu onun için attım bi gün akşam sarja taktım sabah kalktım telefon böyle Genişletmek için tıkla...