Galaxy A5 pil durum sorunu

Emrecan54

Kilopat
Yer
Sakarya
Bizim iki tane Galaxy A5 model telefonumuz var. İkisini de andriod 5.02 sürümü yüklü. Fakat birinde pil durumunda sorun var gibi. Pil durumunda biri %100 doluyken 13 saat normal kullanım süresi, ultra güç tasarruf modu kullanım süresi ise 30 saat gösteriyor. Ama diğerinde ise aynı durumda 50 saat normal kullanım süresi, ultra güç tasarruf modu kullanım süresi ise 7 gün olarak gözüküyor. Bu farklılık neden oluyor ? Telefon yeni pilinde bir sıkıntı mı var ? Birde whatsapp'tan gelen görüntüler birinde galeriye düşerken diğerine galeriye düşmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Whatsapp görüntülerinin galeriye kaydedilmesi için, Whatsapp içerisinde ayarlar kısmında bir ayar bulunmakta. Pil sorunu için hard reset atmayı deneyin. Yine aynı sorun devam ederse servise gönderin derim.

Whatsapp görüntülerinin galeriye kaydedilmesi için, Whatsapp içerisinde ayarlar kısmında bir ayar bulunmakta. Pil sorunu için hard reset atmayı deneyin. Yine aynı sorun devam ederse servise gönderin derim.
Hard Reset yaparsam garanti de bir problem yaşamam değil mi ?

Ayarlar > Sohbetler ve aramalar > Medyayı otomatik indir
Örneğin Wi-Fi kullanıyorsanız indirilecekler arasına görüntüleri eklerseniz gelen görüntüler indirilip galeriye kaydedilecektir.
Diğer bağlantılar içinde aynısı geçerli.
Bu sorununuzu çözmez ise bu konuda araştırma yapabilirim.

Dediğin gibi ayarlar yapılı zaten. Sorun şu fotoğraflar iniyor kaydediliyor. Cihaz hafızasına kaydediyor, galeride gözükmüyor. Aynı problem müzik indiriyorum. Ama müzik çalar da gözükmüyor. Hafıza kartında kendi ismime bir klasöre attığım müzikler var. İndirdiğim müzikleri o klasöre attığımda müzik çalar da gözüküyor. Download klasöründeyken okumuyor. Sorun aynı bence. Önceden böyle bir problem yaşamıyordum neden oldu niçin oldu bilmiyorum.

Araştırıp dönüş yapacağım. Eğer bu sorunlar pil sorunu yaşadığınız cihazla aynı cihazda oluyorsa hard reset bunlarada çözüm olabilir.

Genel bir araştırma yaptım ancak pek işe yarar bir şey bulamadım.
Bir kişi müzik sorununu şu şekilde çözmüş ;
Telefondan bir klasör oluşturun ve müziklerinizi o klasöre telefondan taşıyın. Yani PC kullanmadan yapın.

Onun dışındaki sorunlarınızı hard reset atarak çözmeyi deneyin.
Şarj sorunu donanımsal olabilir resetten sonra düzelmez ise servise gönderin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…