Galaxy A50 Alınır mı?

__.ali.__

Kilopat
Daha fazla  
Bir hafta sonra yeni telefon alacağım. Galaxy A50 almayı düşünüyorum. Aranızda uzun kullananlar varsa cihazın herhangi bir sorunu var mı yok mu yazabilir mi? Parmak izi okumasının çok yavaş ve bazen de okumadığı söyleniyor. Bir de hoparlör ses kalitesi iyi mi? Bilgi verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu alalı 20 gün felan oldu genel olarak memnunum şarjı 1 gün rahat yetiyor sürekli aktif olarak ınstagram whatsapp kullanırım. Ses kalitesi güzel yüksek çıkıyor sesi. Kamerası da çok başarılı fiyatına göre. Evet parmak izi biraz zayıf fakat. Yüz tanıma özelliği baya bi hızlı güzel çalışıyor parmak izine gerek kalmıyor.

Amacına göre değişir. Sırf oyun için alıyorsan işlemci gücü daha iyi olan Çinli markalar var. Ama kamera,batarya,arayüz ve tasarım olarak iyi bir şey arıyorsan A50 tam sana göre. Telefona gelirsek pil olarak rahat 1 günü çıkartır. Ses kalitesi olarak da gayet iyi. Ancak telefonun eksileri yok değil. Mesela yukardaki belirtildiği gibi parmak izi biraz sıkıntılı. Bunlar dışında gayet güzel bir telefon olmuş.

Parmak izi ne kadar kötü olabilir ki? Kötü derken nesi var? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın. Ayrıca A70 ile farkları neler?

Parmak izi ne kadar kötü olabilir ki? Kötü derken nesi var? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın. Ayrıca A70 ile farkları neler?

Parmak izi geç algılıyor bazen de tekrar deneyin hatası veriyor. A70 ile A50'yi karşılaştırınca arada devasa bir fark görmedim. Biri 6.4 diğeri 6.7 inç ayrıca A70'in alt çerçevesi S10 inceliğinde (A50 biraz daha S8'i andırıyor). Onun dışında donanım,kamera vb. gibi şeylerde fark var.

Sanırsam aralarında 500 TL gibi bir fiyat farkı var. Anlaşılan o farka değer.

Telefon orta segment olduğu için parmak izi falan S serisinden tabiki geride olabilir ama genel olarak güzel telefonlar. Babama yaklaşık 1 ay önce A20 aldık ve telefon beklentimizin çok üzerinden çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…