burakk7 Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #1 Galaxy Watch 6 akıllı saatimi telefonumla eşleştirecektim Galaxy Wearable uygulaması açılmadı sonradan telefonun bootloader kilidinin açık olduğunu öğrendim. Bunun bir çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Şubat 2024
Galaxy Watch 6 akıllı saatimi telefonumla eşleştirecektim Galaxy Wearable uygulaması açılmadı sonradan telefonun bootloader kilidinin açık olduğunu öğrendim. Bunun bir çözümü var mıdır?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.206 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 29 Şubat 2024 #2 Cihazı download moda alırken device unlocking moda geçmek için. Ses açmayı uzun süre basılı tut. Lock bootloader yap. Bu arada cihaz sifirlanacak.
Cihazı download moda alırken device unlocking moda geçmek için. Ses açmayı uzun süre basılı tut. Lock bootloader yap. Bu arada cihaz sifirlanacak.
burakk7 Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Cihazı download moda alırken device unlocking moda geçmek için. Ses açmayı uzun süre basılı tut. Lock bootloader yap. Bu arada cihaz sifirlanacak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
Heribert Yavuz dedi: Cihazı download moda alırken device unlocking moda geçmek için. Ses açmayı uzun süre basılı tut. Lock bootloader yap. Bu arada cihaz sifirlanacak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam