1xandaro Hectopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 1.329 Çözümler 13 1 Ekim 2023 #11 Crownguard dedi: Root uygulamalarını denemeyin hocam. Onlar telefonu rootlamaz, hatta üstüne zararlı yazılımdır. Çünkü rootlamak için zaten root yetkisi tarzı erişimlere ihtiyaç var. Siz zaten rootlu olmayan telefonunuzda root gerektiren şeyler yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... PC'siz rootlama yöntemi görmedim ben.
Crownguard dedi: Root uygulamalarını denemeyin hocam. Onlar telefonu rootlamaz, hatta üstüne zararlı yazılımdır. Çünkü rootlamak için zaten root yetkisi tarzı erişimlere ihtiyaç var. Siz zaten rootlu olmayan telefonunuzda root gerektiren şeyler yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... PC'siz rootlama yöntemi görmedim ben.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.988 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #12 1xandaro dedi: PC'siz rootlama yöntemi görmedim ben. Genişletmek için tıkla... Vaktiyle Kingroot tarzı one click root yöntemleri bayağı meşhurdu. Fakat hâliyle yalandı. En kötü 2 telefon lazım, birisiyle ADB açarsın falan.
1xandaro dedi: PC'siz rootlama yöntemi görmedim ben. Genişletmek için tıkla... Vaktiyle Kingroot tarzı one click root yöntemleri bayağı meşhurdu. Fakat hâliyle yalandı. En kötü 2 telefon lazım, birisiyle ADB açarsın falan.