Sion18

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ayrıntısını vermek istemediğim bir nedenden ötürü Samsung Galaxy A51 model telefonumun iç ekran camı kırıldı. Ekran hiçbir şekilde görüntü vermiyor ancak telefon çalışır durumda. WhatsApp bildirim sesi vs. sürekli bildirim sesleri geliyor. Telefonu tamir ettirmek için nereye gitmeliyim? Telefomum 3 yıllık, orijinal bir değişim istiyorum. Samsung yetkili servislerine giden var mı? Yoksa Samsung yetkili servis yerine başka iyi bir telefoncu var mı? Ne önerirsiniz? Teşekkürler.

Yetkili servis harici, orijinallik garantisi yer bilemiyorum. Sosyal medyada paylaşım yapan 1-2 yerde var ancak tecrübesi olan arkadaşlar yorumlarsa daha iyi olur.

Samsung cihazlara KVK servis bakmıyor mu?

Bölgeden bölgeye değişen servisleri var mesela Marmara bölgesine bdh şirketi bakıyor ve hayatınızda en son gitmek isteyeceğiniz servis.

Telefoncuya verebilirsiniz.

İfadeler: T21
Bölgeden bölgeye değişen servisleri var mesela Marmara bölgesine bdh şirketi bakıyor ve hayatınızda en son gitmek isteyeceğiniz servis.
Sikayetvar sitesinde çok olumsuz yorumlar varmış.
Ben anlamadım bu mevzuları, teknik servisler üçkağıtçılık peşinde mi? Herkes şikayet ediyor, dava açıyor.

Şikayetvar sitesinde çok olumsuz yorumlar varmış.
Ben anlamadım bu mevzuları, teknik servisler üçkağıtçılık peşinde mi? Herkes şikayet ediyor, dava açıyor.

3 aylık telefonum var doa kapsamında ekran yanığı şüphesiyle servise vermeye düşünüyorum sanırım var emin değilim fakat telefonları dahi açmıyorlar hayatımda bu kadar zahmetli ilgisiz düzenbaz üçkağıtçı bir firma görmedim emin olun hocam 10 tane monitör aldım ne şansızlıktırki 10 taneside kusurlu çıktı her türlü markanın servisine gittim ilgilendiler ama ben böyle bir şirketin servisi kadar rezil bir servis görmedim ürünü savaşa gönderiyorum sanki.

Samsung cihazlara KVK servis bakmıyor mu?
Gaziosmanpaşa yetkili servisinin Google maps yorumlarına baktığımda garanti ile alakalı sorunlar dışında pek olumsuz yorum göremedim. Bilgili bir arkadaş gop Samsung yetkili servisine bakabilir mi? Orası güvenilir mi?

Ben de yıllar önce J7 2016 cihazımı şarj söketi değişimi icin göndermiştim, 1 ay sonra geldi cihaz, 2 ay sonra söket yine bozuldu.

Ben de yıllar önce J7 2016 cihazımı şarj söketi değişimi icin göndermiştim, 1 ay sonra geldi cihaz, 2 ay sonra söket yine bozuldu.

Her zaman bir kullanıcı hatasıdır ne hikmetsede ünlü sözleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…