Her zaman bir kullanıcı hatasıdır ne hikmetsede ünlü sözleri.
Hocam şimdi Samsung'un sitesinden baktım galiba aşağıda paylaştığım servis bakıyor benim gitmek istediğim yere. Bu servis güvenilir mi?

Samsung Servis Merkezi - Destek Bilişim Proje Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ve Diş Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi​

Google arama kısmına Samsung servisler yazın ilk çıkana tıklayın bu dediğiniz firmayı aratın çıkarsa güvenilirdir resmidir?

Google arama kısmına Samsung servisler yazın ilk çıkana tıklayın bu dediğiniz firmayı aratın çıkarsa güvenilirdir resmidir?

Hayır hocam o kadarını biliyorum. Ancak dediğiniz gibi dandik bir servis midir onu merak ediyorum. Çünkü bhd bakıyor demiştiniz. Ondan soruyorum.

Hayır hocam o kadarını biliyorum. Ancak dediğiniz gibi dandik bir servis midir onu merak ediyorum. Çünkü bhd bakıyor demiştiniz. Ondan soruyorum.

O servise hiç işim düşmedi yorum yapmam doğru olmaz ama öyle kafanıza göre her istediğiniz servise gönderemiyorsunuz onu da söylemekte fayda var Samsung oturduğunuz konuma göre sizin gönderebileceğiniz servisi seçiyor Sakarya izmit İstanbul'un Asya tararadında yaşıyorsan bdh bakar Avrupa kıtasındaysan sanırım o firma bakıyor.

Keyfe göre başka bir firmaya gönderme hakkım olsaydı bdh firmasının suratına dahi bakmazdım zaten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…