ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 27 Temmuz 2021 #1 Uygulamaları tek tek silmek çok uzun sürüyor. Çoklu silmek için bir yöntem var mı?
Çözüm MükreminT 27 Temmuz 2021 Herhangi bir uygulamaya basılı tutun, "seç" diye bir seçenek çıkıyor istediğinizi seçip silebilirsiniz.
Herhangi bir uygulamaya basılı tutun, "seç" diye bir seçenek çıkıyor istediğinizi seçip silebilirsiniz.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.326 Çözümler 38 Yer Ofis 27 Temmuz 2021 #2 Sanmıyorum. Artı 0 Eksi
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #3 Herhangi bir uygulamaya basılı tutun, "seç" diye bir seçenek çıkıyor istediğinizi seçip silebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Herhangi bir uygulamaya basılı tutun, "seç" diye bir seçenek çıkıyor istediğinizi seçip silebilirsiniz.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.326 Çözümler 38 Yer Ofis 27 Temmuz 2021 #4 MükreminT dedi: Herhangi bir uygulamaya basılı tutun, "seç" diye bir seçenek çıkıyor istediğinizi seçip silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece kısayollar silinmesin? Artı 0 Eksi
MükreminT dedi: Herhangi bir uygulamaya basılı tutun, "seç" diye bir seçenek çıkıyor istediğinizi seçip silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece kısayollar silinmesin?
egoistpizza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.206 Makaleler 3 Çözümler 15 27 Temmuz 2021 #5 Revo Uninstaller kullanabilirsiniz. Uygulamaların sağındaki sembolü kullanarak çoklu seçim yapın ve sırayla onay verin. Artı 0 Eksi
Revo Uninstaller kullanabilirsiniz. Uygulamaların sağındaki sembolü kullanarak çoklu seçim yapın ve sırayla onay verin.
KS KS ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 27 Temmuz 2021 #6 MükreminT dedi: Herhangi bir uygulamaya basılı tutun, "seç" diye bir seçenek çıkıyor istediğinizi seçip silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı hocam. Artı 0 Eksi
MükreminT dedi: Herhangi bir uygulamaya basılı tutun, "seç" diye bir seçenek çıkıyor istediğinizi seçip silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı hocam.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #7 ArdaFRKN dedi: İşe yaradı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam yaradıysa ne mutlu bana çözüm olarak işaretler misin sana zahmet. Artı 0 Eksi
ArdaFRKN dedi: İşe yaradı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam yaradıysa ne mutlu bana çözüm olarak işaretler misin sana zahmet.
KS KS ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 27 Temmuz 2021 #8 MükreminT dedi: Hocam yaradıysa ne mutlu bana çözüm olarak işaretler misin sana zahmet. Genişletmek için tıkla... Kasıtlı olmayarak soru değil, konu açmışım hocam. Yetkililer düzeltmiş. Artı 0 Eksi
MükreminT dedi: Hocam yaradıysa ne mutlu bana çözüm olarak işaretler misin sana zahmet. Genişletmek için tıkla... Kasıtlı olmayarak soru değil, konu açmışım hocam. Yetkililer düzeltmiş.