Ertuncaknc Decapat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi iki telefon arasında kaldım. 3000 TL fiyat bandında telefonlara bakıyorum. Önerilere açığım. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Kullanan sorun yaşayan varsa sorunları merak ediyorum. Note 9 Pro: Xiaomi Mi Note 9 Pro 128 GB Yeşil Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantiili) | Trendyol A51: Samsung Galaxy A51 128 GB Siyah Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) | Trendyol. Bir de en ucuz nerede bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2020
Arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi iki telefon arasında kaldım. 3000 TL fiyat bandında telefonlara bakıyorum. Önerilere açığım. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Kullanan sorun yaşayan varsa sorunları merak ediyorum. Note 9 Pro: Xiaomi Mi Note 9 Pro 128 GB Yeşil Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantiili) | Trendyol A51: Samsung Galaxy A51 128 GB Siyah Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) | Trendyol. Bir de en ucuz nerede bulabilirim?
nikoplotis Centipat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 591 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer sitolpokin Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #2 Daha kaliteli bir marka olduğu için A51'i tercih ederdim.