Galaxy A52 vs. Galaxy S20FE Snapdragon

Makaleler
9
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Telefonda adamakıllı oyun oynamıyorum. Bol bol video, sosyal medya ve fotoğraf çekmek için kullanacağım. Bu yüzden ekran kalitesi, kamera ve batarya önemli. A52 ile S20FE arasında 1200TL'lik bir fiyat farkı var ve bütçem ancak A52'ye yetiyor. Eğer gerçekten değecek ise aradaki farkı ailemden alabilirim. Aklıma takılan birkaç soruyu aşağıya yazacağım:
1) S20FE, A52'ye göre biraz daha eski bir cihaz. Güncelleme dışında eski olmasının eksi bir yanı olur mu?
2) S20FE'da herkes Snapdragon işlemcili modeli öneriyor, Exynos'u öneren hemen hemen kimseyi görmedim. Şahsen bugüne kadarki tüm cihazlarım (S3 mini, S4, J6, J7 Prime) Exynos işlemciye sahipti ve bir sıkıntı çıkarmadılar. Durum böyle olunca tuhaf geliyor önerilmemesi. Bunun sebebi nedir?

Son olarak lütfen Samsung dışında bir marka model önermeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen yetmiyorsa A52 doğru tercih.

S20FE, A52'ye göre biraz daha eski bir cihaz. Güncelleme dışında eski olmasının eksi bir yanı olur mu?
Olmaz.

S20FE'da herkes Snapdragon işlemcili modeli öneriyor, Exynos'u öneren hemen hemen kimseyi görmedim. Şahsen bugüne kadarki tüm cihazlarım (S3 mini, S4, J6, J7 Prime) Exynos işlemciye sahipti ve bir sıkıntı çıkarmadılar. Durum böyle olunca tuhaf geliyor önerilmemesi. Bunun sebebi nedir?
Performans, güç tüketimi, ısınma noktasında Exynos 990, SD 865 modele göre çok kötü. Termal verimlilik olarak da kötü. Bu yüzden alınacaksa Snapdragon modeli alınmalı. Eskiden SD modeli yoktu, bu yüzden Exynos 990 tercih ediliyordu. Normal kullanım için Exynos 990 yeterli. Yalnız SD versiyonu varken alınmaz.

A52 ile S20FE arasında 1200TL'lik bir fiyat farkı var ve bütçem ancak A52'ye yetiyor. Eğer gerçekten değecek ise aradaki farkı ailemden alabilirim.
Aradaki fiyat farkına değer ama ben bütçeni zorlamanı istemiyorum. Bu yüzden A52 al diyorum.

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı