Daha fazla
Telefonda adamakıllı oyun oynamıyorum. Bol bol video, sosyal medya ve fotoğraf çekmek için kullanacağım. Bu yüzden ekran kalitesi, kamera ve batarya önemli. A52 ile S20FE arasında 1200TL'lik bir fiyat farkı var ve bütçem ancak A52'ye yetiyor. Eğer gerçekten değecek ise aradaki farkı ailemden alabilirim. Aklıma takılan birkaç soruyu aşağıya yazacağım:
1) S20FE, A52'ye göre biraz daha eski bir cihaz. Güncelleme dışında eski olmasının eksi bir yanı olur mu?
2) S20FE'da herkes Snapdragon işlemcili modeli öneriyor, Exynos'u öneren hemen hemen kimseyi görmedim. Şahsen bugüne kadarki tüm cihazlarım (S3 mini, S4, J6, J7 Prime) Exynos işlemciye sahipti ve bir sıkıntı çıkarmadılar. Durum böyle olunca tuhaf geliyor önerilmemesi. Bunun sebebi nedir?
Son olarak lütfen Samsung dışında bir marka model önermeyin.
1) S20FE, A52'ye göre biraz daha eski bir cihaz. Güncelleme dışında eski olmasının eksi bir yanı olur mu?
2) S20FE'da herkes Snapdragon işlemcili modeli öneriyor, Exynos'u öneren hemen hemen kimseyi görmedim. Şahsen bugüne kadarki tüm cihazlarım (S3 mini, S4, J6, J7 Prime) Exynos işlemciye sahipti ve bir sıkıntı çıkarmadılar. Durum böyle olunca tuhaf geliyor önerilmemesi. Bunun sebebi nedir?
Son olarak lütfen Samsung dışında bir marka model önermeyin.
Son düzenleyen: Moderatör: